Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

KL – Damansara – KJ – Rumah

Hari ni dah masuk separuh bulan kami berpuasa. Dah 2 minggu dah. Another 2 weeks kami akan sambut raya. Sekejap rasanya. Masa dlm keta on d way nak dtg keja, bertalu talu lagu raya dr radio, baik Era , Hot Fm atau Muzik Fm.

 

So, persiapan aku nak raya sederhana saje. Hari ni, lunch hour aku pegi buka buku bank baru. Susah gak bila pakai satu bank ni. Nak buat transaction lain susah. Memandangkan aku dah biasa area Damansara Utama, aku pegi buat kat sana. Dlm 30minit, aku dan ada akaun bank yg baru.

 

Alang2 sampai sana aku singgah kejap kat tempat Idie. Lama betul tak jumpa dia. Nak ajak minum bulan posa, so, kami lepak kosong jer. Lepas tu aku mintak diri pasal aku nak ker Brothers cari spare part keta. Nanti sblum balik raya nak kena servis. Tapi sampai brothers, tak jumpa plak barang tu. Dah abis kot…

 

Dr Kelana Jaya aku call Sazli nak ajak buka sama2, “Aku kat Branang la, tak sempat balik KJ” dia sms aku balik. Huh! aku kena balik buka kat rumah la jawabnya…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.