Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

KL yg JAMMED

Kalau dah nama KL, tak sah kalau tak jammed.
Jgn kater aku, rata2 sure dok tensen hari2 kena redah jammed. Balik awal pun jammed. Balik lambat apatah lagi, jammed jugak. Ikut jalan A pun jammed. Jalan B pun jammed, cam aku yg ader Jalan C pun jammed jugak. Mana2 pun tetap jammed.

Kalu yg jenis tak bayar tu ok lagi kot. Kalau korang bayar tol, tiba2 jalan jammed jugak, camana? Ko agak2 nak mintak balik tak duit tol yg korang bayar tadi??? Mesti pk byk kali, pasal nak pusing mintak duit balik pun jalan jammed jugak.

Tu la KL, tak kan lari dr jammed. Korang salah masuk jalan sikit time2 peak hours, alamat kebas la kaki korang duk tekan brek, tekan clutch, tekan pedal minyak. Kalau auto, pun penat jugak.

Tambah2 bulan Puasa ni, mencabar iman dan kesabaran betul. Nak2 kita dah Q lama, tiba2 dtg 2 – 3 keta suka2 jer cilok betul2 depan kita. Tak bg signal lak tu. Agak2 korang, korang nak langgar tak driver tu. Kompom la kalau aku aku gelek sampai nipis. Gelek pun, jgn sampai mati, nanti jadik kes polis.

Nak tak nak, kena redha jer la. redha jer la kita ni duk kat KL yg sana sini jammed. Jgn sampai otak kita jammed sudah.

nuffnang_bid = “7daffbbf82619fe523c23a8655fd2ee8”;

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.