Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

K’OKE Session wit Bro Bulat

Kali ni sessi Karaoke kat Red Box Pavillion.

Memang dah siap kena booked oleh PA Bro Bulat. So, aku join jer la. Ingatkan lambat, skali dr umah aku ke Pavillion tu, cuma 10minit jer. Sungguh aku tak caya. Dlm keadaan jalan sebelah aku kiri dan kanan jammed, aku bleh sampai Pavillion dlm masa yg singkat.

Dah sampai awal, terpaksa la tunggu diorang. Ingatkan diorang dah sampai. Rupernya aku lak yg paling awal. Lps 15 minits baru la “organizer” sampai. Aper lagi, trusss zass. Yg aku carik, bukan MIC, tp Buffet set… best… sangat la best. Feveret aku smua ader. Oysters, Sushi, jugak

Tp yg tak best, Oyster abis awal. Pastu lak, sushi rasa biasa jer, tak der la best cam makan kat Kedai SUSHI biasa.

Aper pun time melalak, memang la syok. Tambah2 Bro Bulat akan performe satu lagu. Lagu feveret dia. Good luck…

Blum sempat abis, aku dah mintak diri kul 11.00pm. nak kena balik awal, ader keja lain plank…
2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.