Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kolaborasi The House Collective Bersama Bamford Alam Sekitar

Ini inisiatif terbaru mereka. Kolaborasi The House Collective Bersama Bamford Tukar Plastik ke Aluminium. The House Collective by Swire Hotels dengan bangga mengumumkan peralihan kemudahan dalam bilik dari botol plastik ke tiub aluminium. Perubahan ini adalah langkah untuk menyelaraskan dengan visi pembangunan kelestarian baru Swire Hotels kerana kumpulan itu berusaha untuk tidak hanya mengurangkan kesannya terhadap alam sekitar, tetapi juga bekerja secara aktif dengan rakan sepadan untuk membantu mencapai visinya.

Di Swire Hotels, mereka memahami bahawa pasukan mereka mempunyai kekuatan untuk mempengaruhi perubahan dalam komuniti melalui keputusan dan tindakan mereka. Untuk mewujudkan perubahan ini, mereka bermula dari inti siapa kita dan siapa orang kita.

Baca : Tempat Menarik Untuk Melancong di Hong Kong

 


Kolaborasi The House Collective Bersama Bamford Tukar Plastik

Kolaborasi The House Collective Bersama Bamford Tukar Plastik ke Aluminium 02 Copy
Swire Hotel Hong Kong

Kolaborasi The House Collective Bersama Bamford Tukar Plastik ke Aluminium 01

Kolaborasi The House Collective Bersama Bamford Tukar Plastik ke Aluminium 03
 

Apa yang syarikat ini bayangkan adalah mewujudkan ekosistem tetamu hotel yang sihat yang merangkumi nilai-nilai kekitaan, prihatin terhadap kesan alam sekitar dan mempunyai semangat untuk sentiasa berkembang, memberi inspirasi dan berinovasi.

Salah satu cara yang mereka lakukan adalah dengan bekerja dan mendapatkan sumber dari rakan-rakan yang berpikiran sama, mereka yang berkongsi dan menyokong usaha teliti dalam mencari cara, baik besar maupun kecil, untuk mengurangkan beban pencemaran di persekitaran. Dengan cara ini, setiap kita dapat terus memberikan persekitaran yang sihat untuk tahun-tahun yang akan datang.

Sejak 2018, The House Collective telah bekerjasama dengan jenama kesihatan Britain, Bamford untuk menyediakan kemudahan di dalam biliknya yang pada asalnya dirancang untuk menggunakan kemasan plastik. Sejajar dengan tujuan kumpulan untuk meminimumkan penggunaan plastik, Bamford secara proaktif telah mencari alternatif untuk membotolkan syampu, perapi, mencuci badan dan losyen mereka dengan mengganti plastik dengan aluminium.

Tiub aluminium berfungsi sebagai penyelesaian berkelanjutan positif kerana ia bukan sahaja dapat dikitar semula 100% tetapi juga tahan kerosakan dan kebersihan juga. Memilih tiub dengan ketara mengurangkan penggunaan plastik, hanya menyisakan penutup yang terdiri daripada bahan PP, yang dapat dikitar semula. Secara keseluruhan, pertukaran bahan akan mengurangkan penggunaan plastik sebanyak lebih dari 3000kg.

Kemudahan aluminium Bamford yang baru akan dilancarkan secara berperingkat di setiap ‘Rumah’ dalam beberapa bulan akan datang bermula dengan The Upper House pada bulan Mac, The Middle House pada bulan Jun dan The Temple House dan The Opposite House pada bulan Julai 2021.

Kini, jika anda menginap di Swire Hotels Hong Kong, anda pasti akan lebih selesa dan yakin dengan peralatan toiletries mereka yang lebih selamat dan lebih cantik.

Swire Hotels Hong Kong

Nak tahu apa lagi yang menarik, layari The House Collective dan Swire Hotels Hong Kong.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.