Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Koleksi Terbaru Kolaborasi Timberland Vs Mastermind Japan

Sesuatu yang menarik menunggu peminat kasut Timberland. Kerjasama terbaru bersama jenama hebat kini melahirkan Koleksi Terbaru Kolaborasi Timberland Vs Mastermind Japan. Kali ini, kasut kuning ini kembali dengan gaya ikonik kasut boots premium Timberland 6 inci (iconic Timberland 6-inch Premium Boots). Kerjasama hebat dengan jenama MASTERMIND WORLD, sebuah jenama baru di bawah Mastermind JAPAN yang dilancarkan pada tahun 2017 untuk pasaran global yang terdiri daripada kasut dan pakaian.

Masaaki Honma dari jenama Mastermind World telah bersama-sama dengan Timberland untuk menghasilkan masterpiece ‘yellow boots’ yang terhad Timberland asli 6 inci. Butiran yang disenaraikan itu cukup halus, termasuk penutup depan, penutup renda berpintal, logo MASTERMIND JAPAN yang dicap pada tumit, logo tengkorak dan tulang timbul pada lidah kiri dan satu lagi pin perak yang mencengkam ke sisi kasut.

Ini adalah Yellow Boots Timberland terbaik!!!

Kolaborasi Timberland Vs Mastermind Japan
 
model-kolaborasi-timberland-mastermind-japan-01
 

Baca : MrJocko dan Product Review

Ini satu lagi edisi kolaborasi yang menarik dan terbaik. Cult jenama fesyen Jepun bekerja dengan jenama Timberland untuk menjadikan kasut ini sebagai model koleksi untuk penggemar yellow boots Timberland. Kulit coklat klasik dan trim hitam diimbangi oleh sol putih dan perkakasan emas, termasuk zip di bahagian hadapan.

Kasut Timberland Mastermind Japan ini hanya terdapat di kedai-kedai Isetan di Jepun, tetapi kini anda boleh mendapatkannya dari Japan Goods Finder, dengan penghantaran antarabangsa ke mana saja di dunia.
 

model-kolaborasi-timberland-mastermind-japan

model-kolaborasi-timberland-mastermind-japan

model-kolaborasi-timberland-mastermind-japan

model-kolaborasi-timberland-mastermind-japan

model-kolaborasi-timberland-mastermind-japan
 

Model Timberland Mastermind Japan ini sudahpun dilancarkan pada musim panas tahun 2018 lagi, iaitu sejak dari Julai 2018 dan kini antara koleksi yang menjadi pilihan ramai di Jepun. Harga yang dijual sekitar JPY38,000 (MYR1400) untuk sepasang.

Setakat ini, Timberland Mastermind Japan ini mempunyai dua warna iaitu warna kuning Timberland dan juga warna hitam.

Untuk peminat, kalau tak nak beli baru, boleh cuba dapatkan koleksi ini dari reseller atau pre-loved. Harga yang dijual, mungkin lebih murah berbanding harga jualan.

Untuk peminat kasut Yellow Boots Timberlands koleksi Mastermind Japan ini, boleh mendapatkan koleksi kasut edisi terhad ini di laman web Japan Good Finger.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.