• Mon. Sep 25th, 2023

Koleksi Eksklusif Havoc Joe Flizzow Di Tesco

photo-741460

Tesco Stores Malaysia Sdn. Bhd (Tesco Malaysia) hari ini mengumumkan kerjasama dengan artis terkenal hip hop Malaysia Joe Flizzow untuk menawarkan koleksi Havoc eksklusif di kedai-kedai Tesco dipilih.

Kerjasama Tesco Malaysia dengan Joe Flizzow akan menyediakan koleksi t-shirt dan topi yang boleh diakses dan mampu untuk peminat semua peringkat umur dengan harga bermula daripada RM19.

“Tesco Malaysia gembira untuk meneruskan sokongan kami bakat kreatif tempatan seperti Joe Flizzow melalui perkongsian melalui muzik dan fesyen. Kami teruja untuk menawarkan koleksi Havoc oleh Joe Flizzow di kedai-kedai kami dan memberikan peminat peluang untuk mendapatkan barang jenama Havoc dengan mudah” komen Janice Chan, Pengarah Dagangan Pakaian di Tesco Malaysia. 

Koleksi T-shirt dan Topi Havoc Joe Flizzow di Tesco
Koleksi Eksklusif Havoc Joe Flizzow Di Tesco

 

Koleksi HAVOC Joe Flizzow ini mempunyai dua reka bentuk t-shirt untuk orang dewasa dan kanak-kanak juga termasuk topi akan disediakan di 30 kedai Tesco di seluruh Malaysia bermula 24 April 2014.

Apabila ditanya mengenai kerjasama dengan Tesco Malaysia, Joe Flizzow berkata, “Kami begitu teruja dengan kerjasama ini dan ia memberikan impak yang besar dalam senario hip hop Malaysia, dengan Havoc sebagai bukti sebenar muzik yang boleh diterima melalui semua lapisan masyarakat tanpa mengira bangsa dan usia . Sebagai satu cara untuk kita untuk berhubung dengan peminat kami, kami teruja untuk membuat t-shirt dan topi Havoc yang boleh didapati dengan harga yang berpatutan di Tesco Malaysia.”

Koleksi t-shirt dan topi Havoc oleh Joe Flizzow boleh didapati di kedai-kedai di Ampang, Mutiara Damansara, Kota Bharu, Puchong, Melaka, Pulau Pinang, Kepong, Shah Alam, Extra Klang, Extra Kajang, Bukit Indah, Tg. Pinang, Stesen 18 Ipoh, Kulai, Seri Alam, Desa Tebrau, Ipoh, Taiping, Extra Selayang, Mergong, Setia Alam, Rawang, SP Selatan, Extra Seremban 2, Nilai, Bukit Mertajam, Extra Cheras, Melaka Cheng, Manjung dan Sg. Petani.

Para pelanggan juga boleh membeli secara online melalui perkhidmatan Tesco runcit Laman Utama Membeli-belah (GHS) dengan membuat pesanan melalui http://eshop.tesco.com.my/.

Pelanggan yang membeli dalam talian barangan yang layak untuk mengambil bahagian dalam pertandingan untuk memenangi hadiah misteri dari Joe Flizzow. Untuk maklumat lanjut, log masuk ke Tesco Malaysia di http://www.tesco.com.my/havoc

Tesco Malaysia juga menganjurkan sesi Meet & Greet untuk peminat yang ingin bertemu Joe Flizzow di kedai-kedai Tesco. Peminat hanya boleh log masuk ke halaman Tesco Malaysia Facebook untuk mengundi bagi kedai yang mereka mahu Joe Flizzow membuat penampilan khas di tempat mereka.

Glamorous MrJocko

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.