Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Koleksi KASUT baru

Dah tak der citer nak buat, aku carik idea ni, KASUT.
Selang sebulan sebelum BONUS, kebetulan SALE tgh melambai2 area KL. Korang pegi la ceruk Shopping Mall mana, sure smua SALE…
Aku benda lain tak menarik perhatian sgt. Tp since kasut aku dah lama tak tukar baru, kali ni, aku rembat mana yg aku suka. Tp still di bawah harga yg aku mampu. Paling penting, MURAH.
Sepasang aku beli kat Bandung masa trip bulan 11. Dua pasang lagi aku beli kat KL jer,,, dah murah kan. 50% dan 70%… ambik jer la. Pastu RM99 utk kasut Golf yg dah lama aku cari. Smua masih dlm harga yg murah. Sso, aku rasa utk tahun ni aku tak membazir utk kasut… Dpt byk pasang lak tu, tak yah nak beli mahal2.

Pasal aper murah, aku beli kat BATA ajer… Hehehe…
Cukup stock utk setahun, pasal campur yg sedia ada, aku dah ader 5 pasang. Gilir2 pakai, sure lambat rosak…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.