Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Koleksi LEGO Nexo Knights Di Midvalley

Anda sudah ke Midvalley melihat promosi mainan LEGO terbaru? Ia dikenali sebagai LEGO NEXO KNIGHTS dan ia adalah pameran selama lebih seminggu dan akan berakhir pada hujung minggu ini. Ini koleksi mainan Lego Terbaru tau…

Anak-anak MrJocko memang teruja ‘Syiok’ layan game Merlok 2.0 guna iPad di ruang legar Centre Court Midvalley. Permainan yang senang untuk difahami dan sesuai untuk anak-anak.

Mainan Terbaru LEGO NEXO KNIGHTS

 

Lego Nexo Malaysia

 

Untuk info, game yang di perkenalkan di LEGO NEXO KNIGHTS Midvalley ini adalah permainan LEGO yang agak berbeza dari sebelumnya, kerana ia mempunyai Multi Dimensional Play. Dengan game ini, anda dN anak-anak boleh main dan bina LEGO secara fizikal 😉 dan bermain untuk tambahkan POWER di aplikasi Lego Merlok 2.0.

LEGO NEXO KNIGHTS masih lagi dipamerkan di Centre Court Midvalley sehingga 20 Mac 2016. Ada banyak training zone untuk anak-anak anda main seperti Virtual Battle Zone dan Power Zone, di mana anak-anak boleh main untuk mendapatkan “shield” LEGO NEXO Knights. Nak buat apa dgn “shield ni?” Kenalah download Merlok 2.0 app untuk unlock.

Parents pun suka tengok anak-anak main LEGO Nexo Knights ni, sebab bukan sahaja ia mengembangkan minda tetapi ia mencorak kreativiti anak-anak dalam membina LEGO.

Aplikasi Merlok 2.0 ini boleh didapati dari 

Google Play 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lego.nexoknights.merlok&hl=en

Apple Store 

https://itunes.apple.com/us/app/lego-nexo-knights-merlok-2.0/id1007143930?mt=8

 

Lego Nexo Malaysia

Lego Nexo Malaysia

Lego Nexo Malaysia

Lego Nexo Malaysia

Lego Nexo Malaysia

Lego Nexo Malaysia

Lego Nexo Malaysia

 

Siapa peminat LEGO?

Jom datang ke MidValley utk dapatkan HADIAH PERCUMA dari LEGO sempena dengan promosi terbaru LEGO NEXO KNIGHTS ini. Cepat sebelum terlambat.

Syaratnya :
1. Lawat Instagram @MrJocko
2. Simpan gambar @MrJocko bersama HOLOGRAM LEGO ini (ScreenShot)
3. Tunjukkan kepada mana2 Staff LEGO Centre Court Midvalley dari skang hingga 20 Mac 2016 (Ahad)
4. Tebus HADIAH PERCUMA
5. Terhad kpd 500pcs Terawal Sahaja

Jadi, apa tunggu lagi. Jom bawa anak-anak meriahkan permainan LEGO di Midvalley ini dan dapatkan koleksi mainan terbaru LEGO bersama dengan muat turun aplikasi permainan Warlok 2.0

Kalau anda nak tahu lebih pasal LEGO NEXO KNIGHTS atau anak anda nak register jadi Kesatria LEGO NEXO KNIGHTS ini, boleh layari website rasmi di http://bit.ly/LEGO_NEXOKNIGHTSMY

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.