Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Shell Tokidoki x Hello Kitty Kumpul Sekarang

Shell Tokidoki X Hello Kitty

Shell kini sedang mempromosikan koleksi terbaru Shell Tokidoki X Hello Kitty bermula Julai 2014 sehingga Ogos 2014 di semua stesen minyak Shell terpilih seluruh Malaysia.

Untuk pengetahuan anda, Tokidoki ditubuhkan pada tahun 2003 oleh pereka Simone Legno dan rakan-rakannya Pooneh Mohajer dan Ivan Arnold. Tokidoki adalah jenama inovatif pakaian, beg tangan, kosmetik, aksesori dan banyak lagi. Jenama Tokidoki telah dibina di seluruh dunia berikut dengan pengikut jenama Tokidoki dan reka bentuknya yang begitu ramai.

Shell Tokidoki Hello Kitty

Shell Tokidoki Hello Kitty

Shell Tokidoki x Hello Kitty

Shell Tokidoki X Hello Kitty

Status jenama Tokidoki ini berjaya disebabkan kerjasama berprofil tinggi dengan Karl Lagerfeld, LeSportSac, Onitsuka Tiger, Marvel, New Era, Hello Kitty, Fujitsu, Lewi, kosmetik Smashbox, Xbox, T-mobile, Fornarina, Skullcandy dan Medicom Toy.

Buat masa ini, Tokidoki telah diedarkan kepada kira-kira 1,000 kedai atau butik di lebih daripada 60 buah negara di seluruh dunia.

Jadi, jangan ketinggalan dan segera kumpul semua 10 patung mainan Shell Tokidoki x Hello Kitty sekarang. 10 model Tokidoki ini punyai karekter yang berbeza.

Dapatkan Koleksi Terhad Shell Tokidoki X Hello Kitty ini di stesen-stesen Shell terpilih untuk Hello Kitty Tokidoki dengan penuh keseronokan!

* Hanya boleh didapati stesen Shell Terpilih. Sementara stok masih ada.

Facebook : www.facebook.com/GlamorousMrJocko

Twitter : @MrJocko

Instagram : @MrJocko

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.