Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

korang suka IKAN???

Aku memang suka ikan pun. Cuma aku tak suka MAKAN ikan. Dulu2 aku pelihara la jugak Ikan AROWANA. Masa tu beli RM250 sekor. Kecik lagi, siap certificate. Tp pelihara tak sampai setahun, ikan tu mati.
Skang tgh plan nak pelihara ikan KOI lak. Bukan aku, wife aku pasal dia minat kolam ikan. Dlm sebulan dua ni nak plan pasang kolam ikan kat beranda umah aku. Dah byk kali dah kami ukur, survey dan tanya pakar.

Pagi sabtu, kami sempat la jalan2 kat Cheras tgk kedai Ikan Koi. Dr yg murah RM4 sekor hingga lah kpd RM3,000 sekor. Kalau mati la, sure nangis sebulan…

Besar diot ikan ni. Size paha aku kot. RM3,000 sekor. Ada brani?Aku tak tau ni KURA2 jenis aper?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.