Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kuching, Sarawak Trip – Part 4 Last Day



Lepas semua program percutian kami selesai, kami tukar Hotel lagi. Kali ni ke Tune Hotel,,, Hotel bajet murah di Kuching tetapi punyai kondisi servis dan bilik yang tahap terbaik dengan nilai murah. Berbaloi bila tempah bilik di Tune Hotel.
Plan asalnya, aku ingatkan dah cukup masa untuk lepak di hotel, tapi rupernya antara jam 12.00 noon sampai kul 7.00pm aku tak ader tempat nak rest. Nasib baik semalam sempat booked Tune Hotel. Queen Bed, all inclusive 1 set towel rental for only RM69.00. Ok what… ???

tune-hotel-kuching-sarawak

Sementara nak relaks for next 4 hours aku rasa ok la. Kaunter servis Tune Hotel ni ok jer. Bilik OK, cuma rasa sesak pasal tak der tingkap. Satu lagi, aku rasa setiap bilik tak der TV. Memang boring kalau yg jenis nak duk bilik jer. Tp kalau cam nak sewa utk letak brg dan tido malam, aku rasa very practical.

Kami check in kul 2.00pm. Dah masuk, mandi dan smua kepenatan trus ketidoran. Aku jer yg kluar pusing2 town kejap. Tune Hotel ni dekat jer tgk Waterfront. Sekitar tu byk lagi tempat bleh jalan2. Sempat jugak la aku beli DVD. Murah. 3 in 1 DVD cuma RM4 jer…
Lepas masuk saloon cuci dan gunting rambut, trus balik bilik, siap utk dinner dan ke Airport. Sarjan dan ready ambik kitaorang kul 7.00pm. Brg2 pun memang dia packed cantik. Rasa cam kejap lak duk Kuching ni,,, nanti tahun depan kena singga lama sikit. Kena cari Holiday Inn Batang Ai, nak duk stail org asli Sarawak. Mesti best…
Kul 9.00pm naik flight, ngam2 kul 11.00pm selamat sampai LCCT. Penat…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.