Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Kumpul Skywards Kad Kredit Emirates HLB

Peluang Kumpul Skywards Kad Kredit Emirates HLB. Hong Leong Bank Berhad (HLB), salah satu organisasi perkhidmatan kewangan utama Malaysia dan Emirates Skywards, peneraju program kesetiaan yang telah memenangi anugerah Emirates dan flydubai, telah melancarkan pelbagai kad kredit berjenama baru untuk pelanggan di Malaysia.

Portfolio kad kredit Emirates HLB terdiri daripada tiga varian iaitu Emirates HLB World Elite, Emirates HLB World dan Emirates HLB Platinum card. Ia direka untuk menawarkan pelbagai faedah eksklusif kepada pelanggan dengan pelbagai keperluan dan minat. Kad kredit ini akan disokong oleh pembekal rangkaian Mastercard.

Kumpul Skywards Kad Kredit Emirates HLB

Emirates HLB Cards

Kumpul Skywards Dengan Kad Kredit Emirates HLB

Kumpul Skywards Dengan Kad Kredit Emirates HLB

Kad Kredit Emirates HLB dilancarkan di Kuala Lumpur oleh Domenic Fuda, Pengarah Urusan dan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Hong Leong Bank, Dr Nejib Ben Khedher, Naib Presiden Kanan, Emirates Skywards dan Perry Ong, Pengurus Negara, Malaysia dan Brunei, Mastercard.

Pemegang kad Emirates HLB boleh memukul landasan berlari dengan tanda bonus sehingga 10,000 Miles Skywards selepas perbelanjaan pertama mereka dan juga boleh mendapatkan Miles pada kadar yang lebih tinggi apabila membeli tiket penerbangan terus dengan Emirates dan pada mana-mana antarabangsa yang memenuhi syarat.

Para pelanggan kad Emirates HLB World Elite dan Dunia juga akan ditawarkan akses percuma ke Emirates Lounge di Kuala Lumpur dan Dubai dan Emirates Skywards Silver keahlian selama satu tahun, membuka peluang eksklusif seperti daftar masuk keutamaan, asrama dan elaun bagasi diperiksa tambahan di Emirates penerbangan. Tertakluk kepada kriteria perbelanjaan minimum, pelanggan Dunia Elite dan Dunia juga layak menerima sehingga 160,000 bonus Skyward Miles yang boleh ditebus untuk tiket kembali Kelas Perniagaan di Emirates antara Kuala Lumpur dan Eropah.

Menurut Pengarah Urusan Kumpulan HLB dan Ketua Pegawai Eksekutif Domenic Fuda, perkongsian dengan Emirates Skywards adalah sebahagian daripada strategi Bank untuk mempercepat pertumbuhan perniagaan pembayarannya, yang memanfaatkan segmen perjalanan yang berkembang di Malaysia.

Kumpul Skywards Dengan Kad Kredit Emirates HLB

Kumpul Skywards Dengan Kad Kredit Emirates HLB

Kumpul Skywards Dengan Kad Kredit Emirates HLB
Kad Kredit Emirates HLB

Kumpul Skywards Dengan Kad Kredit Emirates HLB

“Rakyat Malaysia mempunyai hubungan yang tinggi untuk perjalanan dan berdasarkan data yang ada, kita tahu bahawa rakyat Malaysia berada di kedudukan di antara Top 5 global ketika datang ke penerbangan, rata-rata mengambil 5.5 penerbangan setiap tahun. Perkongsian ini dengan Emirates Skywards datang pada masa yang sesuai dan merupakan sebahagian daripada tumpuan berterusan kami untuk meningkatkan nilai untuk pelanggan kami dalam semua yang kami lakukan. Kami telah melihat penyelesaian yang memberi tumpuan kepada perjalanan dan gaya hidup dan portfolio Kad HLB Emirates adalah kunci utama, menyempurnakan tawaran perjalanan kami yang kini terdiri daripada belanjawan ke perkongsian penerbangan mewah yang meliputi destinasi utama dunia, “kata Fuda.

Dr Nejib Ben Khedher, Naib Presiden Kanan, Emirates Skywards berkata, “Sama ada membeli-belah untuk barangan runcit atau untuk tiket wayang, pelanggan boleh menggunakan kad Emirates HLB mereka untuk mendapatkan Skyward Miles pada perbelanjaan harian mereka, membantu mereka mencapai ganjaran penerbangan atau gaya hidup mereka yang lebih cepat. Kami sentiasa berusaha untuk menawarkan lebih banyak nilai dan faedah kepada ahli kami menerusi program ganjaran Emirates Skywards dengan ekosistemnya lebih daripada 100 rakan dalam segmen perjalanan dan gaya hidup. Kami gembira dapat bekerjasama dengan Hong Leong Bank di Malaysia untuk melancarkan kad kredit berjenama kami yang pertama di pasaran dan berharap untuk mengembangkan keluarga kami yang kini mempunyai lebih daripada 240,000 ahli Emirates Skywards di negara ini. ”

“Ketika Malaysia semakin menjadi lebih kaya, Mastercard menyaksikan penghargaan pengguna yang lebih besar untuk produk dan pengalaman premium. Bagi kebanyakan orang di negara ini, percutian tidak dilihat sebagai kelonggaran lagi tetapi merupakan keperluan untuk kehidupan yang seimbang dan kesejahteraan. Bukan sahaja mereka mencari pengalaman yang paling luar biasa di bandar-bandar yang mereka jalani, mereka juga menjadi lebih bijak dalam mencari jalan untuk membuka kunci ganjaran yang menawarkan mereka lebih banyak. Dari akses Wi-Fi percuma ke perkhidmatan pemandu percuma dan keistimewaan golf, penawaran Mastercard di Emirates HLB Card memberikan pelbagai manfaat seperti itu. Selain itu, perkongsian berterusan dengan Emirates Skywards dan HLB menawarkan pemegang kad perubatan dan insurans luar negara supaya mereka sentiasa mempunyai ketenangan fikiran. “Kata Perry Ong, Pengurus Negara, Malaysia dan Brunei, Mastercard.

Baca : MrJocko dan FlyEmirates

Beberapa manfaat unik yang boleh diakses oleh pelanggan dengan Kad Kredit Emirates HLB mereka termasuk:
• Kumpul Skyward Miles untuk urus niaga pada kadar sehingga 2.5 batu setiap MYR 4 dibelanjakan
• Bonus selamat datang sehingga 10,000 Miles Skyward
• Ulang Tahun Skywards Miles bonus sehingga 160,000 Miles apabila memenuhi kriteria perbelanjaan minimum. Bon bonus boleh ditebus untuk tiket kembali Kelas Perniagaan Emirates dari Kuala Lumpur ke destinasi Eropah
Keahlian Emirates Skywards Silver selama setahun
• Akses percuma ke Lounge Emirates di Kuala Lumpur dan Dubai
• Pemindahan lapangan terbang percuma di Malaysia dan keistimewaan akses golf secara global

Apa lagi, masa untuk Kumpul Skywards Emirates. Pelanggan boleh melayari https://www.hlb.com.my/emirates untuk maklumat lanjut mengenai kad Emirates HLB dan maklumat mengenai permohonan kad.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.