Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Last KOPEK Shopping

Episod pertama hari ni dah abis.

Episod dua, lepas semua keja aku setel kat Bangsar, trus zasss ke Jalan TAR. Awal gilo, 9.00am dah sampai Sogo. Aku park situ la pasal senang skit.

Dari Sogo menapak ke Jalan TAR. Seawal pagi dah ader yg dah start niaga. Bagus la, senang skit aku nak cari barang. Skali lalu jer, aku trus pegi ke gerai2 yg aku dah aim 2-3 minggu lepas. Beli apa yg patut, untuk aku, wife dan mak ayah aku. Sib baik MyKids smua dah setel awal.

Rasa cam nak borong smua pasal harga RM100 dah jadik RM50. Yang biasa kuih muih RM15 dah jadik RM10 jer. Sampin lelong RM20 jah. Baju Kurung satu set RM100 for 4 helai. Murah betul dan sesuai cam level2 aku yang raya tak berapa ada ni. Tapi aku nak beli wat apa, smua wife aku dah ada.

Abis jer shopping, Episod Dua, gerak ke workshop nak servis kereta. Dari Sogo jalan still ok. Jap lagi sampai la workshop.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.