Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Last Minute Booking Aplikasi Travel Anda

Last Minute Booking merupakan aplikasi terbaru yang patut anda cuba. Apps travel ini memang pilihan terbaik bagi mereka yang sibuk, tergesa-gesa dalam membuat perancangan percutian ‘last minute’, atau anda yang memang memerlukan cuti-cuti di saat-saat akhir.

Aplikasi ini boleh membuatkan keadaan kalut anda untuk memilih tempahan penerbangan, hotel atau pakej pelancongan menjadi lebih mudah dan teratur, hanya dengan memilih pakej-pakej menarik di dalam aplikasi Last Minute Booking. 

Last Minute Booking (LMB) diuruskan oleh Honhub Travel and Tours Sdn Bhd, salah satu agensi perlancongan yang beroperasi di Lembah Klang. Mereka memang berpengalaman dan mahir dalam menyediakan servis urusan tempahan tiket, bilik hotel dan pakej perlancongan di serata dunia.

Last_Minute_Booking_apps

Dalam aplikasi LastMinuteBooking ini, anda boleh memilih pelbagai pilihan pakej perlacongan di seluruh dunia samada tiket penerbangan, urusan tempahan hotel, itinerary perjalanan dan banyak lagi yang berkaitan dengan ‘melancong’ disediakan oleh Last Minute Booking Apps yang diuruskan oleh Honhup Travel and Tours.

Bagusnya LMB ini adalah mereka telah menjalankan kerjasama dengan 32 syarikat penerbangan dalam urusan fasiliti auto-tiket.

Paling menarik kerana syarikat Honhub Travel and Tours adalah antara syarikat yang berpengalaman luas dalam menyediakan pakej pelancongan Musilim Travel dan Pakej Halal Muslim sejak puluhan tahun yang lepas dan dikenali ramai kerana servis dan pakej yang terbaik.

Tidak hanya fokus kepada pakej Travel Muslim di sekitar Asia, mereka juga menyediakan pakej Travel Muslim dan Pakej Halal Muslim kembara ke Eropah dan negara Timur Tengah. Antara pilihan pelancong Melayu Muslim ialah ke Korea Selatan, Jepun, Turki, China dan banyak lagi.

Last_Minute_Booking_apps Last_Minute_Booking_apps last_minute_booking_03 Last_Minute_Booking_apps Last_Minute_Booking_apps

Sebagai informasi, Honhub Travel & Tours Sdn Bhd telah ditubuhkan pada tahun 1991, terletak di tengah-tengah bandar Klang dan sudah terkenal dari dahulu lagi.

Honhub Travel and Tours sudah lama mempunyai pengalaman dalam menyediakan servis dan pakej travel Muslim, terutamanya dalam urusan pembelian tiket dan bantuan pakej pelancongan Muslim. Memenuhi semua keperluan perjalanan kedua-dua pelancong korporat dan individu. 

Pada masa ini Honhub Travel and Tours sedang bekerjasama rapat dengan 32 Airlines bagi kemudahan Auto-tiket mereka. Selaras dengan perkembangan pesat, pekerja Honhub Travel and Tours telah meningkat dari 2 ke 15 orang. Pada masa kini Honhub Travel and Tours merupakan salah satu agensi pelancongan perintis di Klang.

Honhub Travel and Tours juga adalah ahli berdaftar kepada International Air Transport Association (IATA) dan Malaysia Association of Travel and Tour Agents (MATTA).

Dengan aplikasi ‘Last Minute Booking‘ ini, info tentang pakej murah, pilihan tiket penerbangan, ground arrangement, special travel package, ‘Diskaun Istimewa’, serta banyak lagi faedah lain untuk anda terokai. Tak perlu tunggu harga murah, dengan aplikasi Last Minute Booking ini, anda boleh pilih pakej destinasi pilihan di hujung jari  dan sekelip mata.

Jadi, jika tiba-tiba ingin dapatkan tiket penerbangan, pakej pelancongan serta nak tempah bilik, ini lah aplikasi yang memudahkan urusan ‘last minute’ anda. Jangan lupa download aplikasi ini untuk Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lastminute.lmb dan di Apple Store https://itunes.apple.com/us/app/lastminutebooking/id1001882370?mt=8.

Untuk maklumat lanjut, layari laman Fanpage Honhub Travel and Tours https://www.facebook.com/HonhubTrvl/?fref=ts dan juga laman web rasmi www.lastminutebooking.com.my untuk pakej terbaru, promosi dan butiran pakej menarik.

Last Minute Booking boleh dihubungi di alamat :

No. 3 Jalan Tapah, Off Jalan Goh Hock Huat, 41400 Klang, Selangor Darul Ehsan.

No Telefon : +603 – 33431800

last_minute_apps_sample

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.