Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Disember antara bulan yang agak sibuk buat taman tema antarabangsa LEGOLAND Malaysia. Sebab itu, mereka mengambil peluang ini untuk menganjurkan kempen promosi LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations. Promosi kemeriahan musim perayaan di LEGOLAND Malaysia.

Brick-tacular LEGOLAND Malaysia Resort akan membawa kembali tradisi Musim Perayaan tahunan dengan memberikan kemeriahan musim perayaan di dalam taman tema ini. Antara yang boleh anda saksikan ialan Lampu Pokok Krismas LEGO DUPLO jenama Village Snow, seperti yang ada dalam LEGO City. Pengunjung LEGOLAND boleh meraikan musim perayaan cara LEGO.

Baca : Hotel Yang Terbaik dan Berbaloi Dekat Dengan Legoland Malaysia

 


Apa Yang Menarik Di Brick-Tacular LEGOLAND Malaysia

LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays

Terbaru daru LEGOLAND Malaysia, ada koleksi Kluster KL yang baru dinaik taraf. Antara yang anda boleh lihat ialah dengan penambahan baru seperti binaan Tugu Negara, Tabung Haji, Bukit Bintang dan Kuil Sam Kow Tong, seakan membawa bandar besar Kuala Lumpur ke LEGOLAND.

MrJocko dan keluarga berkesempatan menyertai LEGOLAND Malaysia menyaksikan pelancaran Kluster KL yang dinaik taraf ini di ruang khas taman tema Legoland.

 

LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays launch LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays

 

 

Sempena dengan Brick-tacular Holiday terdapat begitu banyak aktiviti yang menarik dan tarikan baru untuk tetamu LEGOLAND Malaysia. Janji mereka supaya senyuman di LEGOLAND Malaysia Resort di musim cuti tahun ini akan menjadi salah satu yang tidak dapat dilupakan untuk semua tetamu LEGOLAND.

Oh ya!!! Ada tarikan terbaru di LEGOLAND Malysia. Ia dikenali dengan LEGO Ninjago The Ride yang baru saja dilancarkan November 2016. LEGO Ninjago The Ride adalah yang pertama seumpamanya di Asia dan ia menjadi tarikan hi-tech terkini di LEGOLAND Malaysia Resort.

Memang syiok, kami sekeluarga enjoy dengan LEGO NinjaGO Ride ini. Nanti MrJocko akan kongsi entry tentang pengalaman mencuba LEGO NinjaGO The Ride bersama keluarga. Yang pasti, LEGO® Ninjago™ The Ride menyediakan satu pengalaman yang terbaik untuk anda sekeluarga.

Untuk maklumat lanjut mengenai promosi dan aktiviti LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays, layari laman web rasmi www.legoland.com.my LEGOLAND® Malaysia Resort dan terus berhubung dengan resort melalui pemegang sosial (Facebook & Twitter) untuk mengetahui lebih lanjut mengenai aktiviti dalam talian Brick-tacular dan promosi.

 

giant christmas tree at legoland

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.