Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Leka Bermain BUIH SABUN Sehingga Terinzal Keseronokan

Kalau orang lelaki, kebanyakkannya mesti ramai yang pernah main BUIH SABUN dan ramai juga yang SUKA main buih sabun dibilik mandi. Ekekekek,,, jangan salah faham, ini bukan buih sabun yang anda fikirkan. Ini buih sabun lain yang lebih menginzalkan. Sebab leka bermain buih sabun sehingga terinzal keseronokan.

Gambar ini dirakam ketika MrJocko bercuti di Taiwan. Ini adalah dilokasi percutian tanah tinggi di Taiwan, dikenali sebagai Yilan. Yilan ialah satu kawasan percutian tanah tinggi terkenal di Taiwan. Yang menarik juga di resort tempat kami singgah, Shangrila Farm Resort Yilan, mempunyai ramai staff tempatan yang fasih berbahasa Melayu.

Baca : Bercuti di Taiwan Halal Muslim

Leka Bermain BUIH SABUN Sehingga Terinzal

 


Bermain BUIH SABUN Sehingga Terinzal Keseronokan

 

Main-Buih-Sabun-Hingga-Terinzal

 

Oh ya, bercerita tentang Buih Sabun ini, first time layan buih sabun terus terasa syiok. Godaan hawa nafsu bermain buih sabun sememangnya tak boleh nak elak lagi. Dah ada di depan mata, MrJocko terkam sahaja. Mula-mula satu, lepas tu main berdua, lepas tu nak main threesome, tak boleh pasal tak cukup korum. Hahaha,,,

Oh ya, bercerita tentang bermain Buih Sabun ini, ini memang pengalaman first time layan buih sabun terus terasa syiok. Godaan hawa nafsu bermain buih sabun sememangnya tak boleh nak elak lagi. Dah ada di depan mata, MrJocko terkam sahaja. Mula-mula satu, lepas tu main berdua, lepas tu nak main threesome, tak boleh pasal tak cukup korum. Hahaha,,,
 

Main-Buih-Sabun-Hingga-TerinzalMain-Buih-Sabun-Hingga-Terinzal 
 

Bermain BUIH SABUN Sehingga Terinzal Keseronokan

Sememangnya best bila dapat main buih sabun besar di Shangrila Farm Resort, Yilan ini. Rasa macam kembali ke zaman kanak-kanak. Beberapa bekas sabun ini, ia disediakan khas buat tetamu hotel sahaja. Anda boleh bermain buih sabun ini sampai anda bosan secara percuma. Tapi, terus terang MrJocko kata, susah nak boring bila main benda ni. Rasa tak puas.

Lokasi yang aman, damai, sejuk nyaman memang sangat sesuai bermain benda ni sampai puas.

Lokasi : Taiwan Leisure Farm Halal Muslim

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.