Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Level51 PC Umum Penjenamaan Kepada AFTERSHOCK PC

Level51 PC Umumkan Penjenamaan Kepada AFTERSHOCK PC Malaysia. AFTERSHOCK PC, antara peneraju dalam dunia pengubahsuaian komputer peribadi untuk kaki game yang terkenal di Malaysia, Singapura dan juga Australia. Inisiatif ini yang datang sebagai syarikat meraikan tahun kelima penubuhannya akan memasukkan perubahan pada nama dan logonya bersama-sama dengan pengembangan produk dan perkhidmatan melangkaui tawaran semasanya.

Di samping perubahan ini, penjenamaan semula bertujuan untuk menyatukan identiti teras syarikat dengan rakan kongsi di Singapura dan Australia, membolehkan
ia untuk memanfaatkan sumber dan mengukuhkan keupayaan operasinya di seluruh Malaysia Sebagai sebahagian daripada transformasi yang meluas ini, AFTERSHOCK PC Malaysia akan menjalani penyegaran visual yang lengkap, dikemas kini kehadiran dalam talian dan luar talian untuk mencerminkan identiti baharunya di tengah-tengah pecutan pertumbuhan dan momentum.

Baca : Call Of Duty On Mobile

AFTERSHOCK PC Malaysia

 


Level51 PC Umumkan Penjenamaan Kepada AFTERSHOCK PC Malaysia


 

Penampilan dan rasa baharu jenama itu merangkumi komitmen berterusannya terhadap kecemerlangan sebagai peneraju pasaran untuk pengalaman PC Tersuai tempatan, menawarkan PC berprestasi tinggi harga kompetitif yang disampaikan dengan ketukangan dan perkhidmatan yang terkemuka dalam industri.

Bersama-sama dengan wawasan yang diperbaharui ini, daya penggerak utama syarikat kekal berakar umbi dalam penawaran pengalaman PC Custom yang sangat peribadi dan hiperlokal yang disesuaikan untuk pengguna Malaysia. Sejak tahun 2018, tumpuan yang jelas ini telah membawa AFTERSHOCK PC Malaysia kepada pertumbuhan tahun ke tahun yang kukuh, berjumlah hampir 10,000 PC yang telah diubahsuai dijual dan menambah empat kali ganda bilangannya untuk menyokong permintaan yang melonjak.
 


 

“Level51 PC telah berkembang dengan pesat selama bertahun-tahun, dan kelajuan pertumbuhan kami tidak akan berlaku mungkin tanpa sokongan rakan kongsi kami di Singapura dan Australia,” kata Evan Wong, AFTERSHOCK PC Malaysia Pengarah Negara.

“Bagi kami, penjenamaan semula ini menawarkan peluang yang luas untuk kerjasama yang lebih mendalam dengan kumpulan artis PC Custom yang pelbagai di seluruh dunia. Sambil kita memandang ke hadapan kepada pasaran PC Tersuai yang berubah-ubah dengan pantas, kami teruja untuk bekerjasama dan berinovasi penyelesaian unik sesuai dengan keperluan pelanggan Malaysia kami.”

Identiti jenama baharu itu akan didedahkan secara terbuka di Pameran IT Malaysia – yang diadakan pada 26 hingga 28 Ogos ini, bersama-sama dengan diskaun hebat dan hadiah percuma untuk memperingati perubahan itu. Di samping pelancaran ini, penyegaran visual AFTERSHOCK PC akan dilaksanakan merentas semua produk dan
perkhidmatan dalam minggu-minggu akan datang dengan tapak web yang dikemas kini untuk diikuti.

Mengenai AFTERSHOCK PC

AFTERSHOCK PC, yang diasaskan pada 2012, ialah pembina PC Tersuai yang terus mentakrifkan semula dan menolak sempadan pengkomputeran berprestasi tinggi dan ekspresi diri PC Tersuai. Sejak bertapak sebagai jenama PC Custom terbaik Singapura, ia telah berkembang ke Malaysia dan Australia untuk menawarkan perkara yang sama
ketukangan, prestasi dan sokongan yang terkemuka dalam industri. Dengan pelbagai anugerah di bawah tali pinggangnya termasuk Jenama PC Permainan dan Buku Nota Permainan Terbaik HWZ 2022 dan Desktop Terbaik TechRadar Builder 2020 – AFTERSHOCK PC komited untuk menyampaikan pengalaman PC Tersuai tiada duanya.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.