Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Tersembunyi, Lokasi Tokyo Street Pavilion Kuala Lumpur

Tempat menarik yang Tersembunyi, Lokasi Tokyo Street Pavilion Kuala Lumpur. Ini antara tempat yang mungkin ramai orang Kuala Lumpur tidak perasan jika datang melawat Pavilion KL. Sudut unik ini berada di bahagian atas pusat membeli belah premium ini dengan menyajikan banyak produk dari Jepun termasuk pelbagai menu makanan Jepun Halal untuk orang Malaysia.

Agak tersorok, tetapi ia mudah sahaja untuk dicari. cari sahaja eskelator, naik ke tingkat enam dan anda akan jumpa lokasi Tokyo Street ini. Dengan limpahan cahaya lampu Jepun, anda akan nampak banyak kedai dan restoran yang menyediakan menu masakan Jepun dan Halal untuk pelanggan Malaysia.

Baca : Huawei Flagship Pavilion Elite KL

tokyo street pavilion malaysia

 


Tersembunyi, Lokasi Tokyo Street Pavilion Kuala Lumpur

Tokyo Street Pavilion Kuala Lumpur

Tokyo Street Pavilion Kuala Lumpur
 

Sehingga hari ia dirasmikan, penghunian 100% telah dijamin dengan 32 jenama yang disahkan, antaranya 70% memulakan kerjaya buat kali pertama di Malaysia. Beberapa jenama yang menduduki kawasan peruncitan ini terdiri daripada fesyen mewah, masakan gourmet dan peralatan rumah yang canggih.

Pemilihan jenama dibuat berdasarkan penyelidikan yang mendedahkan trend yang semakin meningkat dalam makanan, seni dan budaya Jepun di Malaysia. Diinspirasikan oleh Asakusa, sebuah daerah di Tokyo yang menggabungkan rasa kosmopolitan bandar dengan warisan dan tradisi Jepun yang kaya, Jalan Tokyo mengalu-alukan pelawat dengan tanglung gergasi, dengan cara yang sama seperti mercu tanda ikonik Asakusa, Kuil Buddha Senso-ji.

Sumber : Pavilion KL Stores
 

Tokyo Street Pavilion Kuala Lumpur

Tokyo Street Pavilion Kuala Lumpur

Tokyo Street Pavilion Kuala Lumpur

Andai anda berada di Pavilion Kuala Lumpur, mahukan sentuhan suasana negara Jepun, jangan buang masa dan pergi ke Aras 6, Pavilion untuk merasai sendiri suasana Land of Sunrise, Jepun. Tokyo Street ialah tarikan menarik untuk semua pelancong, tempatan dan antarabangsa, untuk menyelami keseronokan pengalaman membeli-belah bagi mereka yang mencari sesuatu yang baharu dan bergaya.

Tokyo Street Pavilion Kuala Lumpur

Informasi Ringkas

Pembukaan Jalan Tokyo telah disempurnakan oleh Tuan Yang Terutama Shigeru Nakamura, Duta Besar Jepun ke Malaysia dan Datin Cindy Lim, Timbalan Pengerusi Pavilion Kuala Lumpur. Datin Cindy Lim berkata, “Jepun adalah sebuah negara yang penuh dengan budaya, seni, makanan, muzik dan fesyen yang menarik dan menarik perhatian semua orang. Kami berbangga kerana Tokyo Street, destinasi yang meriah, mesti dilawati untuk penduduk tempatan dan pelancong hanya boleh ditemui di satu tempat di Asia Tenggara: di Malaysia dan di Pavilion Kuala Lumpur, salah satu pusat membeli-belah terbaik dunia.”

Kehadiran Tokyo Street dalam suasana membeli-belah tempatan pastinya akan membawa lebih banyak variasi menarik kepada suasana membeli-belah Malaysia yang meriah. Warna-warna cerah dan suasana cerah akan menjadi satu lagi tambahan kepada banyak alasan mengapa pelancong perlu datang ke Malaysia.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.