Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Long Holiday CNY 2006

Aku still tak sure lagi nak wat program kemana? Mula nak ke Trip Kenyir ikut group Ujang mancing, dah penuh lak. Nak ke KK, flight fully booked. Resort Langkawi yg aku booked minggu lepas lak, dah ader org lain ambik. Skang tinggal Pangkor atau Penang. Tgh pening mana satu nak pegi. Kalu aku, prefer Pangkor pasal aku buleh wat Snorkling dan panjat bukit skali. Lagi pun dekat jer ngan KL.

Aku lak, kalu musim cuti panjang teringat dulu2. Pantang ader cuti mesti ambik resort n go holiday. At that time la. Then since most of my frens transfer, moved to another company and family matters, makin lama makin slow. Nak gathering once in a week pun susah.

Pulak tu time cuti panjang cam ni tak byk program kat KL, Malaysian Idol, belum start. Akademi Fantasia pun belum. Aku penah ader pengalaman temankan Faizal pegi Audition Popstar kat Petaling Jaya 3 tahun lepas kalau tak silap. Aku pegi tgk jer la, aku memang tak leh nyanyi pun. Kalu aku nyanyi sure Mawi balik Felda jual kacang. 

Hehehe sori yer,,, kang kena saman lak aku…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.