Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Magnum Sensation In White Magnum Almond White

Jemputan untuk menghadiri Majlis Pelancaran Magnum Sensation In White bertempat di The Hilton Kuala Lumpur memang ditunggu. Jenama Magnum yang kini semakin terkenal dengan pelbagai jenis perisa ais krim yang menawarkan citarasa mewah dan keseronokan dalam setiap gigitan. Sebab itu aiskrim Magnum dibuat hanya dengan bahan-bahan terbaik.

Aiskrim Magnum sebelum ini memang dikenali sebagai pakar coklat, dibuat dengan selembut sutera berperisa vanila dan disalut dengan coklat tebal Belgium. Memang menggiurkan sesiapa sahaja yang melihatnya.

Magnum memperkenalkan produk aiskrim inovasi terkini iaitu Magnum Almond White. Ini tambahan terbaru kepada rangkaian aiskrim mereka dengan menggandakan kualiti dan kaya dengan coklat putih ditambah dengan hirisan badam yang rangup. Magnum White Almond sebenarnya memberi nilai keanggunan dan juga kepuasan kesedapan aikrim putih tulen dan rasa yang menakjubkan.

Magnum White Sensation Lunch Hilton magnum_icecream_sensation_in_white_02 magnum_icecream_sensation_in_white_03 magnum_icecream_sensation_in_white_04 magnum_icecream_sensation_in_white_05

Parti Magnum Sensation In White bermula dengan ucapan oleh Pengerusi Unilever (Malaysia) Holdings Sdn Bhd, Mr Rakesh Mohan dan seterusnya merasmikan pelancaran. Acara ini diteruskan dengan persembahan yang menakjubkan bertemakan New Magnum White Almond melalui prestasi yang mengagumkan oleh penari udara menari anggun di udara dengan usul elegan yang terpesona penonton.

‘Di Magnum, kami menyasarkan lebih daripada sekadar menghasilkan aiskrim yang berkualiti tinggi, kami juga mempunyai minat dalam memenuhi ‘Seekers Pleasure’ kami yang mencari rasa yang sedap dan mewah dengan nilai berpatutan. Malam ini, Magnum Sensation in White adalah semata-mata malam eksklusif untuk parti Magnum Putih dan kami dengan bangganya mempersembahkan kepada anda Magnum Almond White. Lapisan coklat putih yang rangup serta hirisan badam bakar ini akan membawa anda kepada rasa aiskrim yang mewah”, kata Mr Rakesh Mohan, Pengerusi Unilever (Malaysia) Holdings Sdn Bhd.

Hati orang Sensation di White pihak ketiga yang diberikan tetamu dengan pengalaman premium muktamad dengan 3 sudut pengalaman itu. Setiap satu daripada sudut-sudut ini melambangkan kepuasan yang terbaik bahawa hidup ini boleh tawarkan. Yang makan dan sudut masakan mempamerkan penyebaran White Decadent, sudut kecantikan menawarkan manicure putih dan putih tatu sementara, dan akhirnya sudut Magnum Almond putih yang dipenuhi tetamu dengan tidak lain daripada keseronokan tulen dan kepuasan.

Parti kemudiannya bermula apabila belon putih dilepaskan hujan dari siling manakala DJ Joey G mula menunjukkan kemahiran turntable beliau, memutarkan muzik sebagai latar belakang hiburan untuk malam tersebut. Dengan pelancaran Magnum White Almond ini, Magnum berharap ia akan diiktiraf sebagai aiskrim yang menjadi perintis dan gaya hidup mewah premium, bukan hanya sebagai aiskrim biasa.

Magnum Almond White kini boleh didapati di semua pasar raya terkemuka, pasar raya besar, kedai serbaneka dan kedai stesen minyak terpilih seluruh negara. Mereka boleh dapatkan aiskrim Magnum White ini dalam versi aiskrim sticks dengan harga runcit sebanyak RM 4.50 atau pek pelbagai 3pcs pada harga runcit  RM13.50.

Untuk maklumat lanjut mengenai Magnum White Almond layari Magnum Facebook Page di www.facebook.com/Magnum atau www.walls.com.my/magnum

Magnum Sensation in White
Magnum Sensation in White

magnum_icecream_sensation_in_white_09

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.