Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Mainan Fly With Me Animal Emirates Lonely Planet Kids

Emirates telah mengeluarkan koleksi mainan terbarunya, dinamakan Fly with Me Animals, yang direka khas oleh Lonely Planet Kids untuk penumpang Emirates Airline yang berumur antara 6 hingga 12 tahun. Pelbagai pilihan mainan terbaru ini boleh didapati di atas penerbangan Emirates ke semua destinasi.

Emirates ‘Fly with Me Animal‘ menggantikan permainan lama yang sudah serasi dengan kanak-kanak di dalam penerbangan Emirates sebelum ini iaitu Fly with Me Monsters. Mainan Fly with Me Animal adalah permainan yang direka untuk bayi dan kanak-kanak berumur sehingga lapan tahun dan bertujuan untuk menghiburkan anak-anak dalam bentuk ilmiah. Setiap watak untuk Fly With Me Animalmewakili suatu kawasan tertentu dan akan membantu kanak-kanak belajar lebih lanjut mengenai habitatnya.

Baca : Fly Emirates KLIA Ke Melbourne Australia

 


Mainan Fly With Me Animal Emirates Lonely Planet Kids

Empat yang haiwan pertama yang disediakan di atas kapal adalah Lewis Singa dari Afrika, Peek U Panda dari China, Enrico Monkey dari Amerika Latin, dan Leila Unta dari Timur Tengah. Empat lagi mainan baru Fly With Me Animals akan diperkenalkan setiap enam bulan.

Haiwan-haiwan akan dipaparkan di tiga barisan produk seperti Travel Buddy yang datang dengan plastik membolehkan mainan untuk digantung di dalam kereta atau di kereta sorong atau di katil bayi. Untuk Carry Buddy, mainan ini mempunyai dua fungsi iaitu anak patung dan selimut. Sketcher Magnetik pula untuk kanak-kanak untuk meluahkan perasaan secara kreatif.

Fly With Me Animals Emirates

Emirates-Fly-With-Me-Animals-Lonely-Planet-Kids
 

“Lebih 4 juta kanak-kanak terbang dengan Emirates setiap tahun, yang menjadikan pelancong muda di kalangan pelanggan yang paling penting. Kita tahu bagaimana cabaran ibubapa untuk menjaga anak-anak mereka di dalam pesawat, lebih-lebih lagi dalam perjalanan yang panjang. Kami telah memastikan bahawa setiap aspek pengalaman perjalanan yang disediakan kepada pengguna, dari mainan dan hiburan kanak-kanak untuk makanan khas di atas pesawat diberikan servis terbaik. Kami komited untuk memastikan pengalaman perjalanan yang lancar untuk seluruh keluarga, “kata Adel Al Redha, Naib Presiden Eksekutif Bersatu dan Ketua Pegawai Operasi.

Selain daripada Fly with Me Animals, Emirates telah bekerjasama dengan Lonely Planet untuk mencipta beg aktiviti yang disesuaikan untuk kanak-kanak. The Fly with Me produk Lonely Planet datang dalam empat variasi di mana dua darinya direka khas Retro-Style Rucksacks dan dua Beg Cool kanak-kanak. Produk-produk ini akan diperbaharui setiap 12 bulan.

 

fly-with-me-lonely-planet-emirates

fly-with-me-lonely-planet-emirates fly-with-me-lonely-planet-emirates fly-with-me-lonely-planet-emirates

fly-with-me-lonely-planet-emirates
 

Setiap beg mainan mempunyai kandungan yang berbeza untuk menggalakkan rasa pengembaraan dan melekakan anak-anak bermain di dalam pesawat. Permainan ini termasuk lipatan peta dunia, jurnal perjalanan, botol minuman plastik, kad dengan fakta dunia dan buku-buku pendidikan eksklusif khas dari Emirates.

Waktu makan di atas pesawat juga diberi perhatian yang lebih, khususnya untuk kanak-kanak. Makanan istimewa yang ditawarkan kepada kanak-kanak berusia antara dua dan 12 tahun akan disampaikan kepada dulang hidangan baru direka menampilkan anak kapal Emirates yang ikonik dan juruterbang.

Kanak-kanak pasti tidak akan bosan bila terbang dengan Emirates kerana ada pelbagai pilihan hiburan di Digital Widescreen dihadapan mereka yang mempunyai lebih daripada 25 saluran TV dan lebih daripada 40 filem Disney klasik. Mereka akan diberikan headphone yang lebih kecil dan selesa serta berwarna-warni sesuai untuk kanak-kanak.

Bila anda menggunakan perkhidmatan penerbangan Emirates, anda yang mempunyai kanak-kanak diberikan keutamaan untuk daftar masuk untuk keluarga di semua lapangan terbang.

Ketika anda berada di dalam Emirates lounge di seluruh rangkaian, Fly With Me Animal akan dipaparkan dalam dua barisan produk unik yang lain. The Cuddle Buddy, selimut keselesaan lembut untuk bayi, dan Animal Tin Cases dengan magnet menarik dan lembaran aktiviti untuk kanak-kanak. Unique Fly Lonely Planet juga akan diberi kepada kanak-kanak yang lebih dewasa untuk koleksi mereka. Mainan dan kit aktiviti ini adalah sebagai tambahan kepada anak-anak untuk penumpang Emirates Kelas Pertama dan Kelas Perniagaan di ruang istirahat di Dubai.

Tempat tiket di Fly Emirates.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.