Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Majlis Iftar Ramadhan Denaihati Di Hotel Singgahsana

Hari ke-12 Ramadhan 1434 Hijriah, kami sekeluarga menerima undangan dari Denaihati Network untuk bersama-sama rakan blogger lain untuk menghadiri Majlis Iftar Ramadhan Denaihati bertempat di Hotel Singgahsana, Petaling Jaya.

Majlis Iftar Ramadhan Denaihati

MrJocko sampai di sana sekitar jam 6.30 petang dan nampaknya kawasan parkir dah penuh. Ramai rakan-rakan blogger turun untuk sama-sama memeriahkan majlis Iftar Ramadhan Denaihati ini. Antara yang sempat MrJocko jumpa, tentulah orang kuat Denaihati, Abang Ensem, Shakiddo dan Anarm.

Rakan-rakan lain turut hadir bersama keluarga termasuk Ladfe Amir, Sohoque, Hazman Fadzil, Hafiz Rahim, Melastik Bintang, Bro Framestone, Ruby dan Husband, Yana Hashim, Cik Lily, YanMie, Sumi Jelly, Nami Namia dan ramai lagi. Yang lain ada, MrJocko tak perasan, maklum la, ramai sangat.

Majlis Iftar Ramadhan Denaihati

Majlis Iftar Ramadhan Denaihati

Yang paling happy malam ni sudah pastila kanak-kanak. Tuan Denaihati sendiri berbesar hati pusing meja untuk menyerahkan duit raya untuk kanak-kanak yang hadir malam ni. Untung la siapa yang bawak anak-anak ke Iftar Ramadhan Denaihati.

Makanan memang banyak pilihan. Rasanya lebih dari 50 menu yang dihidangkan termasuk juga pencuci mulut dan buahan. Bagi MrJocko, paling mencuri tumpuan Kambing Golek dan juga Meehun Sup.

Majlis Iftar Ramadhan Denaihati

Majlis Iftar Ramadhan Denaihati

Terima kasih kepada penganjur dan penaja Tuan Denaihati yang menjemput kami. Semoga Denaihati Network akan terus maju dan akan terus ‘Hidupkan Untuk Memberi’.

Glamorous MrJocko

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.