Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

makcik yg Ranggi

Kebetulan ader bussines meeting jap kat KL Sentral. After work, aku trus gerak dr ofis ke KL Sentral. Kejap jer, tak sampai 10 minit dah sampai. Cuma parking jer mahal kat sini.

Lps parking, trus ke foodcourt tingkat 3. Aku tgk Juhan dan tunggu. Duk borak kejap, baru la Paksu muncul. Lepas kitaorang saling tukar barang, borak kejap pekena kopi dan teh, diorang smua gerak balik.

Aku tunggu wife kat McD, baru nak ke meja, aku prasan muka yg aku kenal. Aku senyum dia senyum. Rupernya Din, dia skang kat SME Bank, Assistant Manager. So, sementara tunggu wife aku, aku layan si Din borak. Duk asyik2 pok pek pok pek, aku terperasan sorang “Ah So”. Pangkat makcik kot. Tp cara dia pakai ala2 Gothic. Seram aku di buatnya… Sambil dia duk Q nak beli kat kaunter McD, aku sempat snap… tp sayang, kualiyi gambar dr HP aku ni teruk laaa…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.