Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Malam Selepas Bintang BNM 2007

Tahun ni cam biasa Bintang kembali. Cuma tahun ni, aku tak leh join. Masuk saringan pun tak lepas. Huhuhuhu. Tapi, tahun ni makin meriah. Peserta makin berkualiti, nak nak dr pserta wanita. Memang saingan sengit.

Pasal nak support kwn2 aku dtg gak. Lepas Isya’, aku gerak dr umah. Sampai jer, Veteran punya session dah abis. Baru start Kategori Lelaki. Sib baik sempat tgk show Fay, Fidah, n Mariah. Pentas lawa, Peserta pun kira bagus, Support from penonton kita bagus, Penganjur, memang bagus. Overall 9/10. Tahniah la AJK.

Abis jer artis jemputan menyanyi, aku dah gerak ngan Nizam ker Klang. Tak sempat nak tgk keputusan. Dah janji ngan Sepul n Ustaz. Nak mancing. Iskkk lama betul aku tak mancing nih. Tempat tujuan kami, Sea Lion, Pelabuhan Klang.

Sampai sana ngam-ngam ho jam 12.00 tgh mlm. RM50 yuran, n trus masuk. Masuk jam pertama ada la joran aku di usik, lepas tu, sampai ke pagi. trus menyepi. Hampeh betul… Jgn kater group aku, group lain pun sama gak. Tokeh Kolam tu kater dlm kolam dia nih ader 18 jenis ikan. Siakap, Jenahak, Kerapu, Bawal, Merah dll. Tp masa aku dtg tadi, mamat kat ujung sebelah kana aku jer dpt bawal 1kg. Yg lain, melopong gak. Kalau gini, bukan 18 jenis, cuma 18 ekor jer kat dlm tuh…


Sib baik dlm kul 1 Aemiey sms, bgtau Fay n Mariah menang kategori masing2. Hehehe JPPA, dept aku, sapu bersih tahun ni.

Kul 7 abis. Memang takder rezeki, nak wat camana. Smua hampa, baik aku, Sepul, dan Ustaz. Nizam lak, hampa gak, tengaok aku mancing, tp langsung tak der ikan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.