Travel Blogger Malaysia MrJocko, Wanderlust, Food Review, Hotel Review, Gadget Review, Best Destinations

G-Shock Original MurahBeli GShock Murah Kat Sini

Produk Halal Terbaru Mamee Monster Biskidz Yang Sedap

Syarikat Mamee Double-Decker yang sebelum ini terkenal dengan produk Mamee Monster kini ada produk terbaharu. MrJocko dan anak-anak dah cuba. Ini ialah Produk Halal Terbaru Mamee Monster Biskidz Yang Sedap. Jangan kata budak-budak seperti my kids, MrJocko sendiri memang suka makan Mamee Monster Biskidz.

Dalam banyak-banyak biskut Mamee ini, biskut yang paling MrJocko suka ialah biskut perisa Seaweed. Rasa dia lain dari rasa biasa, tetapi masih punyai rasa orang Malaysia. Kepingan-kepingan gandum yang nipis ini memang syiok kalau makan sambil santai sepanjang hari.

Baca : Mamee Monster Produk Halal Yang Serasi Dengan Rakyat Malaysia

 


Produk Terbaru Mamee Monster Biskidz Yang Sedap

Produk Halal Terbaru Mamee Monster Biskidz Sedap

 

Produk Mamee Monster Biskidz mengandungi kandungan nutrisi-nutrisi seimbang dalam membentuk perkembangan minda kanak-kanak berusia 7 hingga 12 tahun. Biskut ini sesuai untuk di makan oleh semua peringkat umur.

Biskut Mamee Monster Biskidz adalah makanan berkhasiat yang diperbuat daripada bijirin gandum dan berbentuk segi empat tepat, nipis, enak dan rangup.

 

Produk Halal Terbaru Mamee Monster Biskidz Sedap

 

Produk Halal Terbaru Mamee Monster Biskidz Yang Sedap

Produk Halal Terbaru Mamee Monster Biskidz Yang Sedap

Produk Halal Terbaru Mamee Monster Biskidz Yang Sedap Produk Halal Terbaru Mamee Monster Biskidz Yang Sedap Produk Halal Terbaru Mamee Monster Biskidz Yang Sedap

 

Apa yang MrJocko diberitahu, ada sebanyak sembilan jenis vitamin dan kalsium yang terkandung dalam Mamee Monster Biskidz ini untuk membantu menggalakkan tumbesaran kanak-kanak seperti vitamin A1, B1, B2, B3, B5, B6, B12, D dan E.

Ini kerana, fizikal kanak-kanak sekarang sangat aktif dengan pelbagai kegiatan seharian. Oleh sebab itu, mereka memerlukan khasiat pemakanan yang baik agar tidak lapar dan terus bergiat aktif.

Setakat ini MrJocko dah cuba Biskidz perisa Seaweed, Coklat dan juga Susu. Memang semua sedap!!! Ia Produk Halal Terbaru Mamee Monster Biskidz Yang Sedap.

 

Produk Halal Terbaru Mamee Monster Biskidz Yang Sedap

 

Biskut Mamee Monster Biskidz ini sebenarnya praktikal untuk semua golongan. Untuk kanak-kanak, korang boleh beli dan bekalkan untuk mereka samada ke sekolah atau masa aktiviti mereka. Untuk mereka yang bekerja, ia boleh dijadikam makanan sampingan untuk diet yang sihat.

Bagi yang suka travel seperti MrJocko pula, boleh beli dan bawa untuk travel keluar negara. Paket yang kecil dan ringan, senang nak bawa ke sana dan ke sini dengan mudah. Lagipun, ia memang sedap dan berkhasiat.

Produk ni memang diakui Halal. Banyak produk Mamee memang dipercayai dan ada di pamerkan di Pameran Halal Antarabangsa MIHAS http://www.mrjocko.com/2016/04/mamee-di-pameran-halal-antarabangsa.html

 

food review mamee monster biskidz 1 food review mamee monster biskidz 1

 

Setakat ini, hanya ada 3 perisa sahaja iaitu seaweed, coklat dan susu. Harga untuk satu paket kecil ialah RM0.50 dan RM7.90 untuk satu kotak besar. Ia kini sudah boleh dibeli di kedai-kedai runcit, rangkaian kedai serbaneka dan juga supermarket seluruh negara.

Maklumat lanjut boleh lihat di Facebook Mamee Monster Biskidz https://www.facebook.com/MameeMonsterBiskidz/

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.