Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

ManUtd Asia Tour 2009 TRAINING Session

Julung2 kali Manchester United datang ke Malaysia.


Lepas Jumaat aku lepak Ofis kejap. Pastu dlm kul 3.00pm aku trus gerak dr Ofis menuju Bukit Jalil. Paling senang ikut Highway KL – Putrajaya. Tp masuk jer Jalan Tun Razak, jalan trus jammed. Aik, takkan la jammed sampai sini. Rupernya bukan pasal Man Utd, tp pasal satu lori rosak kan atas flyover.

Lps tu dah trus lancar. Tp, aku tersilap masuk jalan. Plan nak ikut highway terpaksa kansel pasal aku dah termasuk Smart Tunnel yg membawak aku trus ke Kesas Highway. Nak masuk ke Stadium, bahang jammed dah terasa. Berduyun2 smua menuju ke Stadium. Sesak. Jammed. Bawak slow2 dan aku manage dpt parking baik dan depan jer dgn pintu kluar arad highway kesas. Bayar pun RM2 jer. Ok la kan

nuffnang_bid = “7daffbbf82619fe523c23a8655fd2ee8”;


Dah dapat masuk stadium, aper lagi. Kluarkan lens tele yg ader, aku ready utk shoot. Besttt,,, memang besttt… pakai 150 – 500mm OS ni memang best. Tak perlu ader Press Pass. 🙂

Training bermula dgn team Malaysia, dan tepat jam 5.30pm, player2 Man Utd turun membuat penampilan di dalam stadium dgn sorakan gemuruh hampir separuh stadium. Jarang bleh dgr sorakan seGEMURUH ni kalau dlm liga Malaysia.
Training tamat kul 7.00pm dan tak yah nak tunggu lama, sebelum jammed aku blah awal2. Dr tempat aku park, aku google kat Google Maps, pastu trus ikut Jalan Awan Besar. Kejap jer dah trus masuk ke Jalan Klang Lama. Ambik wife aku jam 7.30pm dan trus balik umah. Sib baik tak stucked dlm Bukit Jalil.
Esok ader lagi kan?
Utk gambar2 koleksi aku, nanti aku upload kemudian.

p/s: Ini adalah entry MARATHON

Tags:,
One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.