Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Ada Masalah Untuk Memilih Telefon Pintar Terbaik?

Ramai antara kenalan kita ada Masalah Untuk Memilih Telefon Pintar Terbaik? Sebab itu anda tak perlu risau, dengar cadangan saya, ‘Unfold New Mobile Experiences and Make That Switch to Galaxy Today!’ Tidak kira apa level anda, hampir setiap pelusuk umur dan bajet, jenama Samsung pasti ada model yang sesuai untuk anda. Dari harga paling murah, hingga ke harga Galaxy Z Fold3 yang paling terbaik.

Kadang-kadang memilih untuk membeli telefon bimbit baru boleh menakutkan, tidakkah anda setuju? Selalunya ketika mengimbangi ciri-ciri popular seperti jangka hayat bateri panjang, spesifikasi permainan yang kuat, dan kamera mewah, anda sering menukar satu dengan yang lain sehingga peningkatan besar anda yang seterusnya. Nasib baik untuk Samsung, produk mereka menawarkan semua ini dan banyak lagi untuk memastikan anda tidak akan kehilangan rentak lain!

Baca : Unboxing Samsung Galaxy Z Flip3 Yang Cantik

Unfold New Mobile Experiences

 


Ada Masalah Untuk Memilih Telefon Pintar Terbaik? Unfold New Mobile Experiences

Unfold New Mobile Experiences Masalah Untuk Memilih Telefon Pintar Terbaik 00 copy

Kredit Gambar : Android Police
 

Selalu direka untuk memenuhi keperluan anda, Samsung berjanji akan ada perangkat untuk siapa saja yang bersedia melihat dalam repertoar produk ikonik dan inovatifnya. Melalui ekosistemnya yang lancar dan ciri-ciri hebatnya yang hebat, telefon Samsung adalah pendamping utama untuk memperkasakan anda dalam memaksimumkan kerja dan permainan anda.

Mari kita dengar daripada pelanggan yang dihormati apa yang mereka katakan mengenai Samsung untuk diri mereka sendiri:
 

Unfold New Mobile Experiences Masalah Untuk Memilih Telefon Pintar Terbaik 2

Ben Chia, 42, Usahawan, Kuala Lumpur

“Saya mahu menukar iPhone 11 saya untuk Samsung Galaxy Z Fold3 kerana iPhone saya sukar untuk menandingi kecekapan kerja dan perjumpaan. Saya tahu Z Fold3 yang mempunyai Multi-Window adalah peranti yang hebat daripada menonton Samsung Unpacked 2021. Pengalaman langsung saya di kedai sangat mengagumkan saya tentang seberapa baik Z Fold3 dapat menangani kerja, filem, dan permainan. Sebagai bonus, saya suka faktor bentuknya yang unik dan ia merupakan telefon pintar lipat kalis air pertama. Saya tidak mendapat tawaran yang lebih baik di mana sahaja saya melihat! ”
 

Unfold New Mobile Experiences Masalah Untuk Memilih Telefon Pintar Terbaik 3

Nurul Syahida Zulkipli, 31, Eksekutif Perunding Cukai, Kuala Lumpur

“Saya berminat untuk mengganti iPhone X saya dengan Samsung Galaxy Flip3 setelah pengalaman menguji telefon yang menyeronokkan di kedai tempatan saya. Secara keseluruhan, saya merasakan ia lebih ringan dan lebih selesa daripada iPhone besar saya. Pada masa ketika telefon menjadi lebih besar daripada poket kita yang sesuai, saya rasa saiz Z Flip3 yang padat ketika ditutup akan menjimatkan banyak ruang di beg tangan dan poket saya. Saya juga bersifat selfie-holic, jadi saya sangat terkesan dengan gambar berkualiti tinggi dan sudut baru Z Flip3 ketika saya mencubanya di kedai dengan Flex Mode. Di samping itu, telefon ini juga mempunyai Galaxy Ecosystem Samsung untuk memudahkan hidup saya. Apa yang saya nantikan adalah menyesuaikan paparan dengan suasana hati saya seperti yang saya mahukan.
 

Unfold New Mobile Experiences Masalah Untuk Memilih Telefon Pintar Terbaik 4

Nigel Fong Cheun Kit, 36, Pengarah Bersekutu, Kuala Lumpur

“Saya beralih dari iPhone 7 ke Samsung Galaxy S20 kerana spesifikasi perkakasannya dengan mudah mengatasi pesaing pasaran dengan kelebihan tambahan memiliki persekitaran android. Sebagai bapa baru, kombo S20 kamera luar biasa dengan storan yang boleh diperluas dan sokongan Samsung KIES menunjukkan kepada saya perkara yang tidak dapat saya lakukan dengan telefon lama saya, seperti merakam momen berkualiti sambil melindungi mereka dengan senang. Memiliki S20 juga membuka mata saya untuk dunia baru yang tidak dapat dilakukan oleh iPhone 7 saya. Yang paling penting, saya mesti mengatakan bahawa S20 telah banyak membantu dengan produktiviti saya dan begitu juga dengan masa YouTube saya! ”
 

Unfold New Mobile Experiences Masalah Untuk Memilih Telefon Pintar Terbaik 5

Ivan Leong Kaah Ming, 36, Bekerja Sendiri, Selangor

“Saya menggunakan Huawei selama tiga tahun sebelum memutuskan untuk beralih ke Samsung kerana saya mahukan telefon bimbit berkuasa. Galaxy Note20 Ultra benar-benar berfungsi sebaik komputer dan ia membantu saya menyelesaikan lebih banyak lagi dengan penyatuan S Pennya. Memiliki kepintaran kedua-duanya di sisi saya benar-benar meningkatkan produktiviti saya seperti tidak pernah berlaku sebelumnya, sesuatu yang masih sukar dilakukan oleh jenama lain. Saya sekarang boleh bekerja dan menandatangani secara digital bila-bila masa, di mana sahaja – ini adalah kemenangan besar bagi saya. ”
 

Unfold New Mobile Experiences Masalah Untuk Memilih Telefon Pintar Terbaik

MrJocko, 44, Travel Blogger, Kuala Lumpur

“Tak ada smartphone lain yang sebaik jenama Samsung. Model cantik, spesifikasi power, fungsi pelbagai ditambah dengan kualiti rakaman gambar dan video terbaik. Kalau saya travel ke mana-mana, tak perlu nak bawa kamera besar, cukup lah bawa telefong pintar Samsung. Oh ya! Model Galaxy Z Flip3 ini, kecil tapi performance dia terbaik.”

Sumber : Blooggers Media Unfold New Mobile Experiences

Kesimpulan mudah, nak cari telefon baru, lihat dulu koleksi model-model pilihan di Samsung Mobile Malaysia. Jenama telefon terkenal seluruh dunia dengan kepelbagaian harga berpatutan, model yang cantik, spesifikasi terkini serta sokongan after sales service terbaik setakat ini di seluruh bandar-bandar besar di Malaysia.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.