Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

MATTA FAIR 2018 September Malaysia Airlines Syarikat Penerbangan Rasmi

Untuk kali kedua tahun ini, MATTA FAIR 2018 September Malaysia Airlines Syarikat Penerbangan Rasmi. Persatuan Pelancongan dan Agensi Pelancongan Malaysia (MATTA) sekali lagi menganjurkan pameran Pakej Pelancongan Terbesar di Malaysia di PWTC bermula pada 7 hingga 9 September 2018.

Mereka yang berminat boleh merancang percutian mereka di Pameran MATTA FAIR 2018 September, di mana pastinya akan ada banyak pakej domestik dan antarabangsa akan tersedia secara eksklusif dan jauh lebih mudah dan murah.

MATTA FAIR 2018 September Malaysia Airlines Syarikat Penerbangan Rasmi
 

matta fair 2018 september Malaysia Airlines Penaja Utama 01

Singgah di gerai-gerai MAS, di mana pelawat akan mendapat diskaun sehingga 30% pada tambang untuk pelbagai destinasi tempatan dan antarabangsa.

“Malaysia Airlines gembira menjadi sebahagian daripada pameran pelancongan terbesar Malaysia sekali lagi sebagai rakan perjalanan rasmi,” kata ketua jualan MAS, Roslan Ismail.

“Kali ini, kami akan memberi tumpuan kepada Sydney, Brisbane, Tokyo, Incheon, Hong Kong, Fuzhou dan Bangalore,” kata Roslan.

MAS akan memberikan satu tiket kelas perniagaan masing-masing ke London dan Seoul, serta empat tiket kelas ekonomi ke Nanjing, Chennai, Phnom Penh dan Langkawi secara eksklusif melalui Peraduan Pembeli (MATTA FAIR BUYERS CONTEST) yang dianjurkan oleh MATTA.
 

matta fair 2018 september Malaysia Airlines Penaja Utama 01
Harga Promosi Tambang Malaysia Airlines 2018

 

Firefly Airlines, syarikat bersekutu Malaysia Airlines, juga akan menyertai barisan MATTA Fair dan menawarkan tawaran eksklusifnya kepada pengunjung.

Pengunjung boleh melihat tawaran Firefly Airlines diskaun 20% ke atas mana-mana destinasi yang ditawarkan, dan diskaun 40% untuk tempahan kumpulan dengan lebih daripada sembilan penumpang. Tawaran ini hanya akan ditawarkan di Pameran MATTA.

Pelawat juga boleh memenangi tiket di Firefly ke Pulau Pinang, Langkawi, Kuala Terengganu, Kota Baru dan Johor Baru melalui Peraduan Pembeli MATTA.

Dengan dua jenama nasional yang kukuh bersama-sama, ketua pegawai eksekutif MATTA, Phua Tai Neng percaya ia menjadi satu masa yang menarik untuk rakyat Malaysia merancang percutian mereka.

Pameran MATTA FAIR 2018 September akan diadakan pada 7 hingga 9 Sept dari jam 10.00 pagi hingga jam 9.00 malam di Pusat Dagangan Dunia Putra. Tiket Masuk adalah RM4 seorang dan percuma untuk kanak-kanak berumur bawah 12 tahun.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.