Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Jangan Pergi Ke Matta Fair Mac 2013 Anda Akan Menyesal

Nak bagi amaran kepada semua. Jangan Pergi Ke Matta Fair Mac 2013 Anda Akan Menyesal. Ini serius. Baik fikir awal-awal sebelum buat keputusan untuk ke promosi Matta Fair Mac 2013 di PWTC Kuala Lumpur. Jangan kata MrJocko tak bagi amaran!!!
 

Jangan Pergi Ke Matta Fair Malaysia

JANGAN PERGI KE MATTA FAIR MAC 2013

Matta Fair kembali lagi. Dan seperti biasa Matta Fair Mac 2013 akan berlangsung selama tiga hari di Putra World Trade Centre (PWTC). Tahun ini, sessi pertama Matta Fair 2013 akan berlangsung pada 15 March 2013 hingga 17 March 2013.

Jika anda jenis suka travel, suka jalan-jalan dan suka promosi pelancongan samada di dalam atau luar negara, inilah masa yang ditunggu-tunggu. Kalau mengikut Matta Fair yang sebelum ini, banyak sangat tawaran-tawaran murah dan terbaik ada di Matta Fair Kuala Lumpur.

Baca : MrJocko dan Promosi Tiket dan Pakej Murah di Matta Fair Malaysia

Tetapi, jika anda kali ini rasa macam belum cukup modal, tak tahan dugaan promosi, amaran, jangan pergi ke Matta Fair 2013 di PWTC hujung minggu ini. Nanti anda akan menyesal sebab akan terpengaruh dengan iklan pakej percutian murah semasa promosi Matta Fair PWTC.

Paling rugi kalau ada pakej yang anda memang nak pergi, tetapi tak dapat nak beli. Frust kan???

Layari Matta Fair Malaysia untuk maklumat lanjut.

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.