Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

MegaKidz Midvalley memang BEST

Entrance of MegaKidz MidValley

Hari tu aku beli voucher kat Groupon, ambik offer Megakidz entry, cuma RM9 sahaja per kid.

Hari ni, sementara free, aku bwk anak2 aku layan mainan kat MegaKidz MidValley.

Masuk je kat check-in kaunter, aku tukarkan Voucher kpd 2 entry tix. Syarat nak masuk main, kena pakai stoking, so, kena la beli stoking. Kat MegaKidz jual RM6 satu set stoking.

Kami dipakaikan wristband. Kanak2 sahaja yg dikenakan bayaran, parents @ penjaga masuk FREE. Pun gitu syarat tetap sama, dlm kawasan permainan xleh pakai kasut dan kena pakai stoking.

Dalam MegaKidz ni ada 7 kawasan. Pertama kawasan mainan utama, kedua kawasan bilik aktiviti, ketiga mainan rumah kecil, keempat mainan token berbayar, kelima kawasan mewarna, keenam bilik cinema dan last skali ketujuh kawasan kafeteria.

Tiada had masa ditetapkan. Visitor boleh masuk seawal waktu sehingga masa operasi tutup.

Enjoy tak duk sini? Untuk kanak-kanak yes. Untuk parents, boleh la dulu layan iPad dan Wifi sementara anak2 habis bermain.

p/s : jangan lupa bawa stoking yer, nanti tak leh nak main…

Stocking is compulsary

Hasya and Khalish badge

Happy Faces

Birthday’s Room

Cinema’s Room

still,,, Happy Faces, bye bye MegaKidz

MrJocko.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.