Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Pengalaman Menaiki Cruise Superstar Libra Teaser

Memang dah lama MrJocko teringin sangat-sangat nak cuba pengalaman menaiki Cruise Superstar Libra dan belayar di tengah laut. Jadi, bila dapat jemputan untuk review cruise Superstar Libra dibawah anjuran Tourism Malaysia, ia sesuatu yang sememangnya dinanti-nantikan.

Walau hanya berpeluang berada di dalam cruise Superstar Libra selama 2 hari 1 malam, ia tetap menjadi pengalaman yang amat menakjubkan. Sangat teruja dan tak sabar nak join tour dalam cruise.

 

Cruise Superstar Libra

 

MrJocko diberikan peluang menetap di dalam cabin yang mempunyai tingkap dan ia mengadap laut. Katil double dan punyai TV, dua wardrobe, bilik air dengan air panas dan juga sekali dengan makan malam dan sarapan pagi.

Banyak aktiviti yang anda boleh buat di dalam cruise Superstar Libra termasuk menonton pertunjukkan magic show, party untuk kanak-kanak, live band, gym, karaoke dan macam-macam lagi.

InsyaAllah MrJocko akan kongsi dalam next entry. Masih penat baru balik dari trip FAM Penang ini bersama team Tourism Malaysia. Jangan lupa follow Fanpage MrJocko, Twitter dan Instagram @MrJocko

Glamorous MrJocko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.