Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

menjawab TAG lagi

Tag Wajib Jawab Kata si MYA

Mya Tag.
1. nyatakan usia blog anda (bg la tarikh yg specific)
yg skang ni start 21 Jan 2006. Tp sebelum tu aku dah ader web, tp takder blog function, bleh kira ker ??? http://www.geocities.com/jocko312/Jocko.html
2. terangkan kenapa anda berblogging..(kalu ada cite disebalik kisah anda mula berbloging nie pun..citekan jer..)
sajer nak share idup aku. tak yah la korang tanya aku baut aper last week, pegi mana last week,,, hehehe….
3. nyatakan blog pertama yg anda bace (kalu masih ingat)
tah la… BLOGGER kot ???
4. letakkan n3 pertama dlm blog anda..(means ur 1st entry la)
korang baca jer la,,,
5. huraikan entry tersebut (cite la sikit knp tulis entry tu)
nak bgtau aku menang LUCKY DRAW jer…
6. letakkan satu pic yg anda paling suka dlm blog anda.
banyakkk,,, aku kan PHOTOG … kang aku letak kang berjela-jela picturesss
7. harapan anda semoga aku akan terus tulis blog selagi terdaya.
tulis blog, nak suh org baca. Kalau tak nak org baca, tak yah la aku tulisss, kan kan kan???
8. pas tag nie pada sape yg anda nk..
aku tak nak tag sesaper… hehehe
Tags:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.