Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Menu Best Di Food Republic One Utama

Bagi yang pernah singgah di shopping mall One Utama, korang mesti pernah melalui food court yang diberi nama Food Republic di New Wings One Utama. Pernah singgah di shopping mall One Utama?

Minggu lepas MrJocko ambil peluang singgah di Food Republic One Utama untuk sesi Food Review bersama beberapa gerai makanan yang ada disana termasuk Ayam Penyet Enak, gerai makanan Korea Miro, Yong Tau Fu dan Ikan Pari Bakar.

Untuk pengetahuan anda, dari luar korang akan nampak ruang makan Food Republic ni macam sempit, tetapi di bahagian dalam ia mempunyai kawasan meja makan yang selesa dan luas. Ruang makan yang berhawa dingin, aman dan pemandangan luar yang menarik.

Apa yang menarik di sini?

Food Republic One Utama

Food Republic One Utama

Food Republic One Utama

Food Republic

Kat sini ini korang boleh cuba untuk menu Nasi Ayam Penyet Indo Cuisine yang sedap diperkayakan dengan citarasa sambal yang terbaik, menu Bibimbap Korea dan Kimchi Pancake yang sedap, kombinasi Yong Tau Fu yang sedap dan murah serta masakan Ikan Pari Bakar dan menu hot sizzling yang sedap.

Cuba la cari menu kegemaran anda di Food Republic di One Utama. Sudah pasti anda akan temui citarasa anda dalam food courts ini. Selamat mencuba.

Glamorous MrJocko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.