Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Menu Rendang Dan Pulut Di Chawan Bangsar Kuala Lumpur

Resipi Menu Rendang Dan Pulut Di Chawan Bangsar. Kalau korang rasa ngidam nak makan PULUT KUNING dan Rendang Daging, boleh cuba singgah di Kopitiam Chawan. Kat sini ada menu Pulut Kuning dan di sajikan dengan Rendang Daging. Kalau tak nak rendang daging, boleh mintak kari ayam, ada kuah kari yang sangat sedap.

Kalau korang rasa ngidam nak makan PULUT KUNING dan juga lauk Rendang Daging, boleh cuba singgah di Kopitiam Chawan. Kat sini ada menu Pulut Kuning dan di sajikan dengan Rendang Daging. Kalau tak nak rendang daging, boleh mintak kari ayam, ada kuah kari lagi.

Baca : Resipi Sedap Rojak Subang

 


Rendang Dan Pulut Di Chawan Bangsar Kuala Lumpur

menu rendang dan pulut

 

Kalau korang rasa ngidam nak makan lauk rendang daging yang sedap dan juga menu pulut kuning yang wangi, boleh cuba singgah di Restoran Kopitiam Chawan. Kat sini ada pelbagai lagi menu lain, menu tradisi kampung termasuk roti bakar, telor separuh masak, pulut, roti, mee dan banyak lagi. Nak makan pulut ni, kalau tak nak rendang daging, boleh mintak kari ayam, ada kuah kari lagi.

Pertama kali MrJocko cuba di Restoran Chawan Bangsar. Rasa menu di sini memang sedap, ada kick kata orang yang jenis kaki makan. Maklum la, lama dah tak merasa menu Pulut. Teringat menu pulut kat kampung. Nostalgia sungguh.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.