• Wed. Oct 4th, 2023

Tugas Baru Menyumbang Review Untuk Tripadvisor

tripadvisor_review

Selama ini MrJocko memang selalu membaca review di Tripadvisor jika nak travel ke mana-mana. Tak kira di Malaysia atau luar negara, banyak komen dan info di Tripadvisor banyak membantu sedikit sebanyak perancangan kami sekeluarga untuk travel. Sebab itulah laman web Tripadvisor ini antara laman web popular untuk semua pengembara. Kali ini, MrJocko menyumbang review untuk Tripadvisor.

 

Di sebabkan MrJocko juga ada menulis banyak artikel tentang travel, walaupun dalam bahasa Melayu, ia mungkin akan menjadi rujukan kepada orang lain yang ingin tahu lebih lanjut tentang lokasi tarikan, hotel atau aktiviti di tempat percutian seluruh dunia. Apa salahnya kalau berkongsi sedikit info dengan pembaca Tripadvisor.

Menyumbang Review Untuk Tripadvisor 

Setakat ini, sumbangan review MrJocko menerima pembaca yang agak menggalakkan. Terima kasih atas peluang ini Tripadvisor dan terima kasih juga pada pembaca 🙂

Tugas Baru Menyumbang Untuk Tripadvisor

 

Tugas Baru Menyumbang Untuk Tripadvisor

 

Menyumbang Review Untuk Tripadvisor

Tugas Baru Menyumbang Review Untuk Tripadvisor

Ada beberapa lokasi yang pernah MrJocko kongsikan komen dan tips di Tripadvisor. Harap lepas ini boleh kongsi lagi info tentang lokasi tempat menarik, review hotel, review makanan, aktivity serta pelbagai info tentang pelancongan di laman web travel ini.

Bila kongsi di Tripadvisor, harap ada pembaca akan singgah di Blog MrJocko Blog Travel Malaysia. Nak tarik pembaca bukan Melayu dan international.

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

One thought on “Tugas Baru Menyumbang Review Untuk Tripadvisor”
  1. sama la kita..Irna selalu jugak guna TripAdvisor utk family travel…Contohnya,mcm Irna pegi Hatyai dengan family.Irna stay kat hotel yang dicari dlm TripAdvisor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.