Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Meriahkan Hari Raya Bersama Samsung Galaxy Core 2 RM599

Musim Raya ini, musim balik kampung. Apa kata anda terus berhubung dengan keluarga dan rakan-rakan anda dengan smartphone terbaru Samsung GALAXY Core 2 RM599. Anda bergaya dengan baju raya baru sambil dipadankan dengan gaya baru GALAXY Core 2 yang datang dalam kulit halus dibelakangnya serta reka bentuk terkini sehinggakan anda tidak akan mahu untuk meletakkan ia ke bawah. 

 

Samsung Galaxy Core 2 ini dilengkapi dengan skrin besar 4.5 inci dan pelbagai ciri-ciri pintar yang membolehkan anda melakukan banyak perkara hanya dihujung jari anda. 

 

‘The GALAXY Core 2’ direka untuk pengguna muda yang arif muda yang tahu untuk gabungkan sesuatu yang terbaik daripada ciri-ciri pintar, sentiasa online dan kuasa. Samsung percaya bahawa GALAXY Core 2 akan menjadi teman yang sempurna sempena sambutan Hari Raya tidak lama lagi.

 

Anda mesti mahu sentiasa berhubung dengan keluarga dan kawan-kawan sepanjang Hari Raya nanti, sebab iti Samsung Galaxy Core 2 jawapan untuk anda. Anda akan dapat merakam gambar kenangan Hari Raya anda serta muat naik ke laman sosial untuk perkongsian bersama keluarga dan rakan anda. Nikmati Hari Raya anda dengan sepenuhnya dan berkongsi setiap saat dengan GALAXY Core 2, “kata Lee Dong Yong, Presiden Samsung Malaysia Electronics. 

 

 

Galaxy Core 2 Malaysia RM599

 

Galaxy Core 2 Malaysia RM599

 

Galaxy Core 2 Malaysia RM599

 

Galaxy Core 2 Malaysia RM599

 

 

 

Galaxy Core 2 ini dilengkapi dengan 1.2GHz pemproses Quad-Core. Pemproses kuasa Quad-Core ini ditambah dengan sistem operasi Android terkini menjadikan ia hebat untuk penggunaan yang multitasking yang lancar, membolehkan anda untuk melakukan lebih banyak perkara pada masa yang sama. 

 

Anda boleh beralih dengan mana-mana aplikasi dengan mudah dan sentiasa berhubungan dengan rakan-rakan anda pada mesej anda atau platform media sosial sekaligus. Ia akan membuatkan sambutan Hari Raya anda tahun ini menjadi kenangan yang menyeronokkan bersama-sama keluarga dan rakan-rakan anda. 

 

Apakata anda cuba fungsi ‘Best Foto’ yang direka untuk menghasilkan gambar yang terbaik, dengan rakaman 8 ‘tembakan’ yang berterusan, seperti jurugambar professional. 

 

Jika anda mempunyai kumpulan yang besar daripada keluarga dan rakan-rakan dan anda berada di luar menikmati pemandangan indah semasa percutian Hari Raya ini, guna ciri Panorama dan cantumkan bersama-sama beberapa imej untuk mewujudkan gambar panorama yang terbaik menggunakan Galaxy Core 2. 

 

Untuk pengetahuan anda, SAMSUNG GALAXY Core 2 juga dilengkapi dengan ciri-ciri sambungan lebih cepat supaya anda boleh berkongsi muzik, gambar dan fail video dengan sesiapa sahaja dengan mudah. 

 

Sambutan Hari Raya anda tahun ini tidak akan sama dengan SAMSUNG GALAXY Core 2! 

 

Samsung GALAXY Core 2 boleh didapati dalam warna putih dan hitam pada tawaran yang hebat cuma RM599. Cepat dapatkan Samsung Galaxy Core 2 pilihan anda hari ini. 

 

Untuk maklumat peranti dan kandungan multimedia yang lebih terperinci, sila layari http://www.samsung.com/my/ atau ikuti Samsung Mobile Malaysia di laman Facebook Fanpage https://www.facebook.com/samsungmobilemalaysia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.