Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Midnite at Ikea

Bang, esok kitaorang dtg dlm kul 12tgahri.” Kata Wira
Alamak, set utk pasang kabinet tu blum siap. Aku tgk jam masih jam 9.00mlm. Aku mesej si Sopi, ajak dia gi Ikea. Sib baik dia nak ikut.
Trus aku drive gi sana, 10 minit aku dh sampai. Lps parked, aku trus gi bhgian Kitchen Cabinet. Aku mmg dh lama survey dah. So, aku tanya sales assistant tu, dan mintak dia draft layout cabinet dapur umah aku, based on floor plan. Tak sampai 15 minit, dah siap. Aku setuju, trus ambik quotation.
1pcs 120cm based cabinet
1pcs 50cm based cabinet
1pcs 40cm based cabinet
1pcs 30cm based cabinet
2pcs worktop 4 feets (2x)
Sib baik aku sempat beli sblum Ikea tutup kedai. Hehehe. So, kiranya set utk pasang esok dah siap.
Alang2 kuar, aku singgah makan kat Vichudda Damansara pekena Sup Ekor n Tomyam,,, Yummy

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.