• Mon. Sep 25th, 2023

MITM Travel Fair Kuala Lumpur 2014 Di Mid Valley

IMG_20140811_012917-765294

Hari Ahad, MrJocko berkesempatan untuk singgah di MITM Travel Fair Kuala Lumpur 2014 yand diadakan di Mid Valley Exhibition Centre bermula 8-10 Ogos 2014. Lokasi di MidValley, tidak la besar mana, tetapi cukup untuk MITM.

 

MITM Travel Fair tidak la sebesar MATTA Fair tetapi di sini masih banyak syarikat operator pelancongan menawarkan pakej harga melancong dan juga tiket penerbangan yang murah dan berpatutan. Di MITM Travel Fair ini juga ada booth dari Tourism luar negara seperti Tourism Authority of Thailand, Taiwan Tourism, Philippines Tourism dan juga Indonesia Tourism.

 

 

MITM Travel Fair Kuala Lumpur 2014
MITM Travel Fair Kuala Lumpur 2014 Di Mid Valley

 

MITM Travel Fair Kuala Lumpur 2014

 

MITM Travel Fair Kuala Lumpur 2014

 

 

Untuk Travel Fair Kuala Lumpur 2014, masuk adalah percuma. Nampaknya di MITM yang menganjurkan Travel Fair ini ada disediakan ruang pentas untuk kanak-kanak dan juga permainan. Ia memang ruang yang bagus untuk ibubapa yang datang membawa anak-anak.

 

Travel Fair anjuran MITM ini boleh dijadikan sebagai salah satu option bagi anda untuk memilih pakej percutian yang memenuhi citarasa anda samada lokasi yang dipilih atau harga pakej.

 

 

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.