Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Model Baru Motorsikal Kawasaki Z800 Cantik Weh!!!

Motorsikal Kawasaki Z800 ni memang cantik weh!!! Sekali tengok memang tak kelip. Dah lama dah MrJocko duk survey motosikal kuasa tinggi ni. Setakat ni yang menjadi tumpuan model motosikal Naked Bike. Ala,,, yang jenis seperti Ducati 795, Kawasaki ER-6F dan beberapa model lain.

This week, ada berita yang Kawasaki keluarkan model Motosikal baru, tergolong dalam grup Naked Bike jugak yang diberi nama Kawasaki Z800.

Model Baru Motorsikal Kawasaki Z800 

 

Model Baru Motorsikal Kawasaki Z800
Model Baru Motorsikal Kawasaki Z800

 

Based warna motosikat Kawasaki Z800 ini berwarna hijau, sinonim dengan jenama Kawasaki. Selain itu, kalau tak silap, ada pilihan warna putih dan juga warna seperti jingga, dipadankan dengan warna asas, Hitam.

Kalau ikutkan gambar di atas, memang cantik. Spesifikasi motosikal Kawasaki Z800 ni korang cari la sendiri kat internet. MrJocko rasa model ni berkuasa enjin 800cc. Yang pasti harga dia masih murah. Dengar kata harga Kawasaki Z800 di Malaysia cuma RM48,000 ++.

 

Motorsikal Kawasaki Z800

  

Jenama Kawasaki memang dah lama terkenal di Malaysia dan punyai ramai pengikut. Jenama buatan Jepun ini memang sudah lama diakui antara jentera yang terbaik. Sudah pasti jenis Kawasaki model Z800 ini juga antara yang terbaik.

Sebelum ini kalau tak silap ada model Kawasaki Z250 dan akan datang model jenis Kawasaki Z1000. Mana satu pilihan hati. 

Ermmm,,, menarik tak? Siapa dah pergi tengok model ni?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.