Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Mr Secretary

Hari ni officially aku jadik Mr Secretary.

Isk, hampeh, kena main2 la aku hari ni. Diorang duk pakat nak pekena aku, lantik aku jadi Mr Secretary. Hampesss…

Ingat senang nak jadik Secretary? Nak kena buat byk keja. Buat minutes, bentang itu, bentang ini. Ni blum kes aku kena pakai Make Up n Skirt pendek time meeting. Yer la, Secretary.

Korang smua tak patut la bagi aku keja ni. Byk la keja aku pasni. Mana lagi nak kejar, keja ofis dan keja Club. Pastu keja ni keja Percuma lak tu. Kalau dpt elaun sebulan 2-3 ribu ok gak la. Pastu, tak masuk Prestasi Tahunan. Agak2 utk 2 tahun akan dtg, aku buat keja charity la ni yer…

Dah tu, tak leh nak buat aper dah. Kang tolak, diorg ckp tak brani pulak. Sahut jer la cabaran walaupun pasni aku terpaksa lebih lemmmbut dr biasa. Auwww, Mr Secretary.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Tags:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.