Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Mudahnya Booking Pop! Hotel Bandung Secara Online

Tinggal hanya 2 minggu lagi, masa untuk bercuti di tahun 2013. Tak jauh pun, kami semua ke Bandung Indonesia sahaja. Ini kali ketiga MrJocko ke sana. Harap percutian kali ini lebih bagus dari percutian sebelum ini. Macam biasa nak mudah, MrJocko booking Pop! Hotel Bandung.

 

Memandangkan hotel belum lagi di tempah, maka last week MrJocko survey hotel-hotel menarik di sekitar Jalan Cihampelas dan Jalan Riau. kalau sebelum ni, pernah singgah di Hotel Riau dan Hotel Kartika, kali ni rasanya nak tukar ke hotel lain. Lagi pun, kat sana sudah banyak Boutique Hotel di Bandung.

 

Dalam banyak-banyak hotel, MrJocko tertarik dengan tawaran Pop! Hotel di bandung. Harga murah, sekitar RM90 sahaja dan ia bersebelahan dengan Festival Mall Bandung. Lagi mudah, boleh tempah bilik di Pop! Hotel guna ONLINE.

 

Bagaimana cara nak Booking Pop! Hotel Bandung? Caranya sangat mudah. Pilih Hotel mana anda mahu. Pilih bilik, buat bayaran dan semuanya selesai. Pihak hotel akan menghantar status pengesahan kepada pelanggan yang menempah bilik tersebut. Guna slip tersebut ketika mahu check-in nanti. Sangat mudah.

 

Booking Pop! Hotel Bandung 

Booking Pop! Hotel Bandung Secara Online

 

Booking Pop! Hotel Bandung Secara Online

 

Booking Pop! Hotel Bandung Secara Online

 

Booking Pop! Hotel Bandung Secara Online

 

Booking Pop! Hotel Bandung Secara Online

Mudahnya Booking Pop! Hotel Bandung Online 

 

Ada cadangan hotel mana lagi yang bagus di Bandung selain Pop! Hotel Festival Mall Bandung ini ??? Kalau ada, boleh kongsi di ruangan komen atau bagi link hotel tersebut. Teringin juga nak cuba dan review hotel lain di Bandung.

4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.