Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Musim Bunga Cherry Blossom Di New York Amerika Syarikat

Impikan percutian Musim Bunga Cherry Blossom Di New York Amerika Syarikat? Beyond Times Square (BTSQ), sebuah syarikat pengurusan destinasi, Travel Agent dengan sejarah 19 tahun pengalaman telah menguruskan program pengembaraan mewah yang direka khas dengan pengalaman tempatan yang tulen mengumumkan pelancaran Jelajah Limo Becak Festival Cherry Blossom Washington DC (Washington DC Cherry Blossom Festival Limo Pedicab Tour). Pengalaman baharu yang akan mula diperkenalkan pada Musim Bunga 2022, yang menyerlahkan bukan sahaja bunga sakura, tetapi beberapa tapak menarik lain yang paling popular di bandar ini.

Semasa lawatan, pelancong akan dibawa mengelilingi DC menggunakan kenderaan bas limo persendirian melewati menaiki kedua-dua National Mall dan Tidal Basin. Dua lokasi ini merupakan pusat tumpuan Festival Cherry Blossom Kebangsaan. Dengan pemandu pelancong pakar, mereka akan dilayan dengan sejarah bukan sahaja bunga sakura, tetapi juga tugu peringatan, monumen dan tempat menarik lain yang paling terkenal di DC. – menjadikan Jelajah Limo Becak Festival Cherry Blossom Washington DC menyeronokkan dan cara unik untuk menikmati bunga merah jambu cantik yang menjadi hidup setiap musim bunga di ibu negara kita.

Baca : Harga Tiket Emirates Ke Amerika Syarikat

Cherry Blossom Di New York

 


Musim Bunga Cherry Blossom Di New York Amerika Syarikat

Cherry Blossom Di New York

Cherry Blossom Di New York
 

Promosi Pakej Washington DC Cherry Blossom Festival Limo Pedicab Tour ini termasuk dalam tiga (3) jam lawatan peribadi seperti berikut:

Seorang Pakar, Pemandu Pelancong Berlesen dan Pemandu
Pengangkutan Melalui Becak Kereta Limo Dilindungi Cuaca
Pemandangan Capitol, Monumen Washington, Memorial Lincoln, Memorial Jefferson, Memorial MLK, Memorial Vietnam, Memorial Perang Dunia II dan Banyak Lagi
Pemandangan Permata Tersembunyi yang Kurang Diketahui
Perkhidmatan Pintu ke Pintu
Nombor Telefon Sokongan 24 Jam
 

Cherry Blossom Di New York

Cherry Blossom Di New York

Cherry Blossom Di New York

Cherry Blossom Di New York
 

“Sebagai pakar pengembaraan mewah NYC yang terkenal, BTSQ juga telah mengendalikan lawatan mewah di DC sejak syarikat itu ditubuhkan. Jelajah DC Cherry Blossom baharu adalah satu lagi usaha BTSQ untuk mengembangkan himpunan kami untuk memenuhi keperluan pelanggan kami,” kata Joel Cohen, Pengurus Besar di BTSQ. “Bukan sahaja tetamu kami akan dapat merasai keindahan bunga-bungaan, tetapi juga kemegahan monumen dan tugu peringatan yang DC juga terkenal.”

Washington DC Cherry Blossom Festival Limo Pedicab Tour menyertai pelbagai pengalaman mewah lain yang ditawarkan oleh Beyond Times Square di Washington DC. Ia termasuk pengalaman basikal persendirian dan bot sukan DC melalui Darat dan Laut, Lawatan Sorotan Washington DC Sehari Penuh, lawatan Monumen mengikut Malam, Pengalaman Georgetown dan Embassy Row, Lawatan Food Testing Makanan Jalanan DC U dan lawatan sehari ke kedua-dua Gunung Vernon dan Gettysburg.
 

Cherry Blossom Di New York
 

Untuk menempah sekarang atau sekiranya anda memerlukan maklumat lanjut hanya hubungi Penasihat Pelancongan tempatan di dalam talian di btsq.com atau hubungi pakar destinasi kami di (800) 999-8160 untuk membina percutian Washington DC seperti yang lain di sekitar Festival Bunga Sakura Kebangsaan. Dan seperti biasa, Beyond Times Square menawarkan layanan terbaik dan dasar tempahan yang fleksibel untuk membantu anda menempah dengan yakin!

*SILA AMBIL PERHATIAN bahawa walaupun purata tarikh puncak mekar biasanya pada penghujung bulan Mac hingga awal April, ia tidak dapat menjamin wakt sebenar bunga sakura akan mekar penuh kerana ia bergantung pada cuaca pada minggu dan bulan akan datang. Walaupun tanpa bunga sakura, lawatan ini akan menjadi kemuncak lawatan anda ke Washington DC.

Nota Kaki :
– Festival Bunga Sakura Kebangsaan 2022 di DC ialah 20 Mac – 17 April.
– Mulai 1 Mac, pemakaian topen Face Mask dalaman DC ditarik balik di kebanyakan lokasi, dengan pengecualian.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.