Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

My Dream Villa

Since aku pindah umah aku, kondo size last year, makin lama rasa makin sempit lak. Walaupun keluasan 1007sqft, tp makin hari, di tambah dgn furniture, rasa mcm padat. Hehehe… Tu jer la yg mampu utk kediaman yg betul2 dekat dgn KL. 5 minutes from KL and easy access to Plus Highway Tol Jln Duta, MRR2 dan KL area.
Kebetulan cuti minggu ni lama sket, so, sambil jejalan tu, aku bwk la family aku g tgk satu umah ni. Memang feveret aku, luas memang luas dgn keluasan 3000sqft dan ader 5 bilik tido, semua attached bathrooms.
Design dia mmg modern dan based on batu, dan byk tingkap cermin. 2 tingkap, dan cuma ada 10 unit je. Harga jgn citerla, memang mahal.
Tak puas rasa jalan dr bawah naik ke tingkap atas. Master bedrooms dia, berkeluasan 600sqft. memang luas. Tu tak termasuk bilik air. Erm… kalau la dapat duk situ, best nyerr…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.