Site icon Travel Blogger Malaysia

My Mom’s Chicken Rice

IMG0301A

Ni citer lama gak. Dulu penah la lalu 2 – 3 kali depan kedai si Linda Onn ni, nak masuk mcm tgk org ramai. So, aku memang jenis tak suka tunggu lama2 kalau nak makan. Andaian aku, kalau dah ramai, sure lambat. Jadik, aku kansel kan niat nak try Nasi Ayam Linda Onn ni.

Bulan lepas, masa pegi jengjalan kat Tesco Ampang, aku singgah la kat kedai My Mom’s Chicken Rice ni. Nak gak try, walaupun dah tak brp femes dah.

Aku order set for 2. Senang lagipun ader aiskrim, bleh la kasih my kids makan sambil aku & wife menikmati rasa ayam. Erm,,, not bad la. Boleh la, nak kater sedap tak jugak. Boleh la kalau nak try.
Exit mobile version