Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

naik BAS dan MENANG

Kalau dulu, nak menang peraduan, kena masuk peraduan Teka Kata, Teka Bunyi, Teka Bola dan macam2 lagi. Skang, naik bas pun boleh menang duit… 🙂
Cara strategi memang bagus la. Pasal aku rasa lepas kes Eksiden Bas Sani Ekspress ni dulu-dulu, ramai penumpang takut nak naik bas syarikat ni. Ala yg kes eksiden kat highway PLUS dan ramai yg mati tu.
tapi skang, diorang come-out dgn startegi peraduan cabutan bertuah cam ni. Mesti ramai yg nak beli tiket Sani Ekspress kan?
Aku tak penah naik bas Sani ni, tp teringin jugak nak naik, semata-mata pasal nak menang Rm10,000. Buleh???
By the way, ni peraduan ke? Atau cabutan bertuah?
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.