Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Nak Makan Nasi Lemak Pak Nasser Boleh Ke Restoran Santan Midvalley

Kalau la selepas ini anda teringin Nak Makan Nasi Lemak Pak Nasser Boleh Ke Restoran Santan Midvalley. Ya, untuk mereka yang tak terbang dengan AirAsia, ini peluang anda untuk merasai menu-menu sedap dalam penerbangan AirAsia. cari lokasi, Restoran Santan dan T&CO Midvalley Megamall, pusat membeli belah terkenal di Kuala Lumpur.

Santan dan T&CO telah melancarkan restoran makanan segera Asean yang pertama di Kuala Lumpur, Malaysia yang membolehkan lebih ramai pelanggan yang tidak menggunakan pesawat AirAsia untuk menikmati pelbagai menu signature dan kopi Asean pada harga yang berpatutan.

Restoran Santan dan T&CO Midvalley Megamall ini dilancarkan oleh Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna Malaysia, YB Datuk Seri Saifuddin Nasution Ismail, Pengerusi Eksekutif Kumpulan AirAsia Datuk Kamarudin Meranun, Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan AirAsia Tony Fernandes dan Presiden Kumpulan AirAsia (RedBeat Ventures) Aireen Omar dan Ketua Pengurus Restoran Santan dan Cafe T & CO Catherine Goh di Mid Valley Megamall di Kuala Lumpur hari ini.

Nak Makan Nasi Lemak Pak Nasser

Restoran-Santan-dan-T&Co-Midvalley-01 copy

Restoran-Santan-dan-T&Co-Midvalley-01 copy
Perasmian Restoran Santan dan T&CO Midvalley

Pengurus Besar Santan Restaurant dan Cafe T & CO Catherine Goh berkata, “Pembukaan restoran utama ini adalah permulaan sesuatu yang hebat untuk jenama Santan dan T & CO. Kami telah melihat selera yang ketara untuk tawaran menu penerbangan kami di luar penerbangan kami di rantau ini dan ini adalah jawapan kami terhadap permintaan itu. Kami amat berbangga untuk memperluas apa yang bermula sebagai menu dalam penerbangan ke pasaran baru dan mengulangi sokongan kami untuk pengeluar tempatan dan Asean, pembekal; selain daripada mewujudkan peluang pekerjaan baru dengan francais yang berpatutan. Menjelang akhir tahun 2020, kami berhasrat untuk mempunyai lima restoran Santan yang dimiliki dan 100 restoran dan kafe yang dikendalikan oleh francais dalam masa tiga hingga lima tahun akan datang dengan ekspansi di pasaran global. ”

Direka untuk meningkatkan pengalaman makan pelanggan, restoran dan kafe mempunyai menu pintar yang dilengkapi dengan ‘Artificial Intelligence’ dan ‘Machine Learning’, yang dapat mengesyorkan masakan popular berdasarkan masa, pola pesanan lalu serta rasa demografi. Pelanggan boleh menempah secara langsung dari santan.com.my dan aplikasi mudah alih T&CO.

Baca : Menu In-Flight AirAsia Yang Popular
 

Restoran-Santan-dan-T&Co-Midvalley-03

Restoran-Santan-dan-T&Co-Midvalley-05
Menu Popular SANTAN AirAsia di Midvalley

Restoran-Santan-dan-T&Co-Midvalley-05

Nasi Lemak Pak Nasser Midvalley
Nasi Lemak Pak Nasser Midvalley

Menawarkan hidangan kegemaran Asean dan kegemaran popular untuk hanya dengan nilai RM12, menu yang ditawarkan buat masa ini ialah Nasi Lemak Pak Nasser dan Nasi Lemak Ayam Uncle Chin serta hidangan lain yang diilhamkan oleh masakan Asean popular seperti Nasi Ayam Nanas dari Kemboja, Ayam Inasal dengan Beras Putih dari Filipina, sebagai tambahan kepada kopi dan teh yang berasal dari Asean, makanan ringan dan pencuci mulut yang diilhami oleh rasa tempatan seperti Nasi Lemak Quinoa Wrap dan Onde-Onde Cake.

Untuk meraikan pembukaan rasmi restoran utama ini, Santan AirAsia menawarkan pelanggan promosi dalam talian terhad untuk menikmati Nasi Lemak Pak Nasser dengan Chicken Rendang hanya dengan harga RM5*. Untuk membuat pesanan, layari laman web rasmi mereka santan.com.my. Untuk menu-menu T&CO, nikmati kopi percuma ** dengan memuat turun aplikasi mudah alih T&CO di Apple Store dan Google Play.

*Tersedia secara eksklusif untuk pesanan dalam talian sahaja di santan.com.my. Satu pesanan setiap checkout. Log masuk ke BIG Member anda untuk menggunakan kod promo: SANTANRM5

**Kopi percuma dengan muat turun aplikasi T & CO. Satu pesanan setiap ID Ahli BIG. Log masuk ke Ahli BIG anda untuk menggunakan kod promo: TCOFREECOFFEE

Sumber : https://newsroom.airasia.com/news/santan-tco-opens-first-flagship-restaurant-in-kuala-lumpur

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.