Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Nasi Goreng CINA Spesel

Yg ni memang special.

Sejak 2 – 3 minggu lepas, setengah gerai di tempat keja aku telah bertukar owner. So, dapat la kami try makan benda2 dan menu2 baru.

Yg lain aku rasa agak biasa, hingga lah aku mencuba satu gerai Muslim Chinese Food. Tukang masak Muslim dr China dan specialist dia adalah Mee Homemade. Menu lain2 aku tak sempai try, tapi nasi goreng cina special dia, memang sedap. Sungguh sedap. Sangat sedap. RM4.50 penuh dgn rasa daging, telur dan rencah yg sgt cukup…
Menu lain, cam mee sup dan aneka mee. Yg tu aku blum try. Kalau korang singgah, korang try nanti yer, pastu bgtau aku sedap ke tak?
Tags:, ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.