Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Nasi Kerabu Puyuh Goreng Sedap Menu Berbuka

Kalau dah Burung Puyuh Goreng,,, memang la sedap.

Hari ni duk umah jer. Kemas rumah lagi sementara nak pasang railling langsir. Nak kasi cantik sikit ajer. Maklum lah, nak raya. Walaupun raya ala kadar, kena la kasi rumah kemas dan teratur. So, hari ni, duk umah jugak. Susun mana yg patut, bukak langsir lama, tukar dgn yg baru, pastu blum sampai kul 1.00pm, aku, wife dan my kids Zzzzzz… 

Kul 5.30pm gerak ke Pasar Ramadhan Jalan Kuching cari juadah berbuka. Paling best, aku beli Nasi Kerabu dan Burung Puyuh Goreng. Puyuh Goreng tu RM10 utk 3 ekor, murah jugak la pasal size dia besar.

Nasi Kerabu Puyuh Goreng

Nasi Kerabu Puyuh Goreng Sedap
Nasi Kerabu Puyuh Goreng Sedap

Nasi Kerabu Puyuh Goreng Sedap

 

Menu lain lebih kurang sama jer. Meehun Sup Utara, Kuih muih RM2 = 5pcs, Air Tebu, Murtabak dan jugak Daging Goreng. Cukup la tu, tak nak membazir beli banyak2 kan…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.