• Wed. Oct 4th, 2023

Neffos C9 dan Neffos C9A Kamera Paparan Penuh Pertama TP-LINK

Neffos-C9-dan-Neffos-C9A-Kamera-Paparan-Penuh-Pertama-TP-LINK-2-copy

TP-Link memperkenalkan dua telefon pintar di bawah jenama mudah alih Neffos. Model terbaru Neffos C9 dan Neffos C9A Kamera Paparan Penuh Pertama TP-LINK. Ia menggabungkan kejelasan dan ‘advanced Softlight’ sistem kamera dengan fungsi Paparan Penuh untuk kepuasan tontonan gambar, video malah untuk korang yang ‘kami game’.

Kini, lebih daripada dua dekad selepas penubuhannya pada tahun 1996, TP-Link telah menjadi pemimpin global yang tidak dapat dipertikaikan dalam penyelesaian rangkaian wayarles, yang beroperasi di lebih daripada 170 wilayah di seluruh dunia. Syarikat itu terus menawarkan peranti rangkaian dan peralatan rangkaian yang mampu, boleh dipercayai, dan harga terjangkau kepada para pelanggan di seluruh dunia, dan ia bertujuan untuk memperluas komitmen yang sama terhadap kecemerlangan produk dalam ruang telefon pintar menerusi jenama Neffos.

Neffos C9 dan Neffos C9A Kamera Paparan Penuh Pertama TP-LINK
 

Neffos C9 dan Neffos C9A TP-LINK
 

Ikut fakta, sekitar 60 peratus pasaran akan bersandar ke telefon pintar yang berkualiti tinggi dan murah. Oleh sebab itu, Neffos menawarkan koleksi smartphone mampu milik tetapi dengan pengisian softwar dan hardware terbaik bagi nilai tersebut. Produk Neffos C9 dan C9A adalah untuk kegunaan harian, siang dan malam, serta memaparkan kualiti lebih tinggi kepada penggunanya.

Dengan kamera hadapan depan dan belakang Neffos C9 dan C9A, ia mengambil gambar yang cantik atau selfies yang bergaya pada bila-bila masa, di mana dengan lebih mudah. Neffos C9 mempunyai kamera Softlight 8-megapixel di bahagian depan yang merakam wajah anda dengan cara yang terbaik, manakala Neffos C9A dilengkapi dengan Kamera Softlight 5-megapiksel untuk gambar yang lebih baik pada waktu malam atau dalam persekitaran yang terang.

Lensa di belakang kamera memberi pandangan yang lebih luas sehingga 84 darjah lebar, memberikan korang pilihan terbaik untuk menangkap dunia sekeliling. Kedua-dua telefon juga dilengkapi dengan fungsi ‘Beauty’ 10-Level untuk menyembunyikan ketidaksempurnaan sambil menyoroti semua ciri semula jadi anda seperti yang anda mahukan.
 

Neffos C9 dan Neffos C9A
Neffos C9a vs Neffos C9

Model Neffos C9 and C9A dikhususkan juga kepada mereka yang aktif dalam permainan di smartphone. Ia dicipta untuk tidak mengganggu tontonan dan permaian korang.Paparan Penuh Neffos ini menampilkan saiz skrin 18:9 aspect ratio dan resolusi HD+. Lebar paparan skrin Neffos C9 dan Neffos C9A ialah saiz 5.99 inci dan saiz 5.45 inci.

Dibina dengan praktikal dan kemudahan dalam fikiran, Neffos C9 dan C9A menggabungkan pembaca cap jari air dan tahan minyak ke dalam reka bentuk mereka, serta wajah membuka kunci menggunakan kamera selfie mereka. Dikuasakan oleh kecerdasan buatan terbaru atau teknologi AI, kamera mengimbas lebih dari 100 butiran muka yang berbeza ke ketepatan paras piksel untuk cara cepat dan mudah membuka kunci peranti.
Di tempat lain, Android 8.1 Oreo yang dioptimumkan dan telah dioptimumkan di C9 dan C9A. Versi terbaru sistem operasi memperkenalkan beberapa ciri baru, termasuk patch keselamatan terkini untuk memastikan peranti selamat.

Untuk memastikan penggunaan Neffos C9 dan C9A secara optimum, model ini, Neffos C9 and NeC9A dilengkapi dengan bateri berkapasiti tinggi untuk tahan lebih lama. Ia juga dipadankan dengan processor 64-bit quad-core.

Kedua-dua model ini Neffos C9 dan C9A akan didatangkan dengan dua warna iaitu Cloudy Grey dan juga Moonlight Silver. Telefon pintar Neffos C9A sudah berada di pasaran Malaysia dengan harga runcit yang mampu milik RM429. Sementara itu, Neffos C9 akan datang ke Malaysia pada akhir Ogos 2018, dengan harga jualan runcit RM479.

Maklumat lanjut seperti biasa layari laman web Neffos Malaysia.

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.