Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Nota Kembara Bersama MrJocko Teaser 2

Nota Kembara Bersama MrJocko Teaser 2 akan berkongsi tentang lokasi seterusnya, di Kedah. Sudah lama tak datang ke Kedah, ini antara waktu yang MrJocko tunggu kerana kali ini pertama kali akan naik ke Menara Alor Setar, salah satu bangunan ikon di bandar Alor Setar.

Tempat menarik di Kedah yang lain, anda kena tunggu dan tonton rancangan Travelogue Nota Kembara Bersama MrJocko. Ada beberapa info yang boleh anda dapatkan kalau nak melancong ke negeri Kedah.

 


Nota Kembara Bersama MrJocko Teaser 2

Nota Kembara Bersama MrJocko Teaser 2
 

Kalau korang ke Alor Setar, Menara Alor Setar memang patut anda naik. Satu bandar Alor Setar boleh anda lihat, hingga ke Gunung Keriang. Pemandangan di sini memang best.

Satu lagi, mesti ramai yang tak tahu bahawa menarik juga kalau anda masuk ke Muzium Padi, Alor Setar. Apa yang best sangat di sini, kena tonton la rancangan Travelogue MrJocko ini.
 

nota kembara bersama mrjockonota kembara bersama mrjocko nota-kembara-bersama-mrjocko-19

 

Antara yang MrJocko suka bila travel di Kedah ialah keramahan penduduknya. Bila masuk kampung, rata-rata orang kampung memang sangat baik dan sangat peramah. Walaupun mereka tak kaya duit, tapi budi bahasa dan ikhlas mereka memang nampak sangat asli. Mana-mana pergi kami di ajak minum dan makan.

Best pengalaman ketika shooting rancangan Nota Kembara Bersama MrJocko ini. Baik pengarah, crew dan juga orang kampung, masing-masing beri komitmen yang sepenuhnya serta galakkan yang sangat memuaskan.

Terima kasih semua atas sumbangan anda semua ketika menjayakan program Nota Kembara  Bersama MrJocko ini…

 

http://www.mrjocko.com/2016/10/nota-kembara-bersama-mrjocko-teaser-1.html

 

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.